• PRO TV
  • Papagalii de la grădina zoologică, mutați după ce au început să înjure vizitatorii

Papagalii de la grădina zoologică, mutați după ce au început să înjure vizitatorii

Papagalii de la grădina zoologică, mutați după ce au început să înjure vizitatorii

Incident neplăcut la Lincolnshire Wildlife Park din Marea Britanie, unde 5 papagali aduși recent din Africa i-au scandalizat pe unii vizitatori.

Cei cinci papagali gri, originari din Africa, au fost separați unul de celălalt, după ce au fost surprinși înjurând vizitatorii parcului tematic. Mai mult, păsările se încurajau una pe cealaltă să recurgă la injurii de fiecare dată când oamenii se apropiau de ei, informează Associated Press.

Acest lucru a fost catalogat amuzant de unii vizitatori ai grădinii cu animale, însă nu la fel au considerat părinții de copii minori, martori la limbajul colorat al papagalilor.

Aduse în parc în luna august, păsările exotice au fost izolate, astfel încât să nu intre în contact una cu alta. Măsura a funcționat deocamdată, fiindcă înaripatele n-au mai apelat la cuvinte obscene în absența „anturajului” dăunător.

Suntem obișnuiți cu papagalii care înjură, însă nu am mai avut niciodată cinci, în același timp”, mărturisește Steve Nichols, directorul executiv al grădinii zoologice. Papagalii au ajuns celebri și în mediul online, după ce au fost fotografiați și puși pe Instagram. Papagal rău!

Acesta a adăugat că păsările aveau un comportament mimetic și, de multe ori, voiau să vadă reacția oamenilor. Dacă aceștia răspundeau la injurii, se declanșa „jihadul” și nimeni nu mai putea opri tăvălugul de cuvinte obscene al exoticelor înaripate.

Fotografii: Shutterstock/ Lincolnshire Wildlife Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Jesús del Cerro: Regizorul „VLAD” divulgă secretele serialului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni