• PRO TV
  • Pantalonii sunt supraestimati atunci cand vine vorba de Kim Kardashian

Pantalonii sunt supraestimati atunci cand vine vorba de Kim Kardashian

Pantalonii sunt supraestimati atunci cand vine vorba de Kim Kardashian

Atunci cand vine vorba despre moda si trend-uri vestimentare, Kim Kardashian poate spune ca le-a incercat pe toate. Fanii au putut sa o admire de-a lungul timpului in tinute care mai de care mai mulate, decoltate si sumare.

Printre cele mai indraznete tinute purtate pana acum se numara cea in care a aparut la Daily Front Row Fashion Media Awards 2017, eveniment organizat in New York City. Vedeta a renuntat pur si simplu la pantaloni si a optat pentru o pereche de colanti transparenti. 

Kim si-a accesorizat tinuta cu celebrele incaltari transparente, o bustiera si un sacou din piele, care i-a acoperit posteriorul. 

Editorii de la Glamour.com spun ca outfit-ul purtat de Kim Kardashian este varianta fashion a tinutelor de casa, alcatuite din colanti si tricouri largi. Aceeasi sursa scrie ca, in general, femeile se imbraca asa atunci cand nu se afla nimeni prin apropiere sa le vada sau sunt prea obosite sa apeleze la alt gen de articole vestimentare. 

Ei bine, Kim Kardashian a dus totul la un alt nivel si a avut curajul sa apara asa in public, la un eveniment de avengura. Si pentru ca vorbim despre Kim, coafura vedetei a fost atent realizata de stylistul Chris Appleton. In ciuda zvonurilor, Chris a afirmat ca acela este parul natural al vedetei si nu o peruca. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni