• PRO TV
  • (P) Reduceri de Crăciun: Adu-ți laptopul la reparație și beneficiază de reduceri substanțiale!

(P) Reduceri de Crăciun: Adu-ți laptopul la reparație și beneficiază de reduceri substanțiale!

(P) Reduceri de Crăciun: Adu-ți laptopul la reparație și beneficiază de reduceri substanțiale!

Dacă istoria browserului este plină de căutări precum „reparații laptop”, atunci sigur ai dat click pe articolul potrivit!

DepanareLaptop, un service laptop din Bucuresti te provoacă să-i faci un cadou de Crăciun și laptopului tău. Doar până în luna ianuarie beneficiezi de reduceri de 10% la curățarea gadgetului și la soluționarea altor probleme. Respectiv, tu economisești bani și te bucuri de un laptop care funcționează ca nou. 

Pentru alegerea unui service de reparație de încredere, îți recomandăm câteva etape care trebuie urmate:

  1. Alege un service laptop cât mai aproape de tine pentru a economisi timp pe deplasare. Întâlnește-te față în față cu cei care vor avea grijă de laptopul tău.
  2. Ține cont de recenzii și recomandări cât mai bune. Apelează la referințele colegilor, află mai multe opinii despre serviciile de reparație din zonă; cu siguranță mai sunt oameni care și-au reparat laptopul acolo și sunt șanse foarte mari să afli păreri pro sau contra. Caută aceste păreri și ghidează-te după ele.
  3. Diagnosticarea trebuie să fie gratuită. Dacă este un maestru priceput, veți afla problema în 30 de minute (desigur, asta variază de la caz la caz). În așa mod, veți afla costul reparației și dacă se merită banii. Nu ezitați să vi se indice exact problema depistată și costurile conform unui price-list.
  4. Termenul de garanție care vi se oferă după reparație trebuie sa fie minimum de 3 luni, maximum 6 luni. Dacă vi se oferă termen de o lună, nu este un service de calitate.
  5. În cazul în care ați fost de acord să reparați  laptopul, însă la final  ați fost anunțați că nu au putut repara problema – nu plătiți pentru diagnosticare, deoarece a fost greșită.  Asigurați-vă că după această „reparație” starea laptopului nu s-a înrăutățit.

Să alegi un service bun nu este atât de simplu, pentru că în acest domeniu activează un număr mare de companii, și nu toate oferă calitate acceptabilă și un nivel înalt de servicii.

Totuși, dacă îți dorești să eviți vizitele la centrele de reparație, venim cu sfaturi de întreținere în continuare:

1. Curăță praful

Una dintre cele mai bune și mai sigure metode de a prelungi viața computerului tău este să îl eliberezi din mrejele prafului. Periodic, aspiră particulele care se acumulează pe suprafața sa, și acordă o atenție sporită prafului din interior. Această operațiune ar trebui să aibă o periodicitate de cel puțin șase luni. 

2. Fă o retrospectivă a conținutului

După ce utilizezi un computer mai mult timp, începi să aduni prin mape diferite chestii de care ai nevoie, dar și o multitudine de lucruri de care nu ai și nici nu vei avea nevoie. Noi îți sugerăm să îndepărtezi toate documentele de care nu mai ai nevoie, după care să instalezi și un cleaner.

3. Folosește un antivirus

Dacă încă nu ai instalat un antivirus, nu ai niciun motiv să tergiversezi cu achiziționarea unui asemenea instrument. Imediat după ce l-ai instalat, începe cu o scanare. O idee bună ar fi să lași scanarea să se facă peste noapte, când nu ai treabă la calculator. Repetă scanările lunar.

4. Rărește fonturile

Fonturile, odată instalate pot îngreuna extrem de mult modul de funcționare a unui calculator. Nu instala prea multe fonturi, sau mai șterge din ele.

5. Nu modifica programe despre care nu știi nimic

Deși ți se pare că ești expert, ar trebui să fii mai echilibrat atunci când vrei să modifici programele din computerul tău. Uneori, chiar și o banală modificare în Registry poate să-ți lase sistemul neutilizabil. Nici fișierele care ține de core-ul sistemului de operare nu sunt indicate pentru a fi modificate, așa cum nici programele care promit să-ți facă sistemul să ruleze mai bine nu sunt o idee bună. Până la urmă, e plin internetul de sfaturi de acest gen, iar dacă vrei să fii sigur că faci mișcări corecte și inofensive, poți merge la un service pentru calculatoare. 

Angajații service-ului garantează calitate maximă, deservire rapidă și costuri minime. Îi găsiți la adresa: Calea Vitan, nr 111.

Modul în care îngrijești de laptopul tău este proporțional cu buna funcționare a acestuia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni