• PRO TV
  • (P) Pefoc.ro vă prezintă soluția nemțească de izolare a șemineelor și coșurilor de fum

(P) Pefoc.ro vă prezintă soluția nemțească de izolare a șemineelor și coșurilor de fum

(P) Pefoc.ro vă prezintă soluția nemțească de izolare a șemineelor și coșurilor de fum

Dacă ești fericitul posesor al unui nou șemineu, trebuie să înțelegi că nu este suficient să arate bine, dar trebuie să fie pregătit și funcțional pentru a face față factorilor externi la care va fi supus constant, precum temperaturile extreme.

De aceea, imediat după finalizarea etapelor de construcție și finisaj al unui semineu, urmează un proces foarte important care va avea impact direct în durata de viață și funcționare al acestuia. Astfel, în această etapă, se va proceda la placarea șemineului cu materiale și plăci refractare termorezistente.

Deși în rândurile de mai jos ne vom opri asupra beneficiilor și avantajelor plăcilor izolatoare din silicat de calciu, trebuie sa știți că în oferta specialiștilor de la Pefoc.ro, pe lângă acestea, vei găsi și o întreagă gamă de produse dedicate special izolării profesionale termorezistente, dintre care amintim adezivii flexibili pentru lipirea plăcilor sau plăcile refractare premium, cu rezistență de până la 1000 *C.

Așadar, o placa izolatoare de înaltă calitate termoizolantă, este necesar să nu dăuneze sănătății în timpul funcționării propriu-zise a șemineului sau în etapele premergătoare de prelucrare și montaj. Plăcile izolatoare din silicat de calciu sunt special concepute pentru construcția semineelor, izolarea specială a coșurilor de fum sau pentru distribuția aerului cald, din hota șemineelor, în încăperile învecinate.



Acestea sunt confecționate din materiale specializate, proiectate să reziste fără probleme la temperaturi ridicate, de până la valoarea de 1000 grade C. Se bucură de o rezistență mecanică crescută spre deosebire de alte tipuri de materiale prezente pe piață, iar prețurile sunt competitve.

Datorită procesului de fabricare prin turnare și presare al fiecărei plăci în parte, va rezulta o suprafață netedă fără praf, ușor de manipulat și montat în condiții perfecte de siguranță pentru sănătatea celor din jur.

Având în vedere beneficiile și caracteristicile premium, plăcile de silicat din gama profesională pusă la dispoziție în oferta celor de la Pefoc.ro sunt polivalente. Acestea îndeplinesc o sumedenie de funcții atât de protecție, cât și de design, fiind ideale pentru construcția șemineelor, izolarea cuptoarelor, a sobelor, a coșurilor de fum sau pentru montajul în orice tip de zonă cu temperaturi înalte care necesită o izolare cât mai eficentă.

Debitarea plăcilor va fi un proces simplu de făcut, putându-se folosi un fierăstrău de mână, un cutter sau orice alt instrument de tăiat, dar acesta este doar unul dintre beneficiile pe care le vom enumera în continuare: 

 

- Foarte ușoare, stabilitate optimă, procent redus de dilatare;

- ECO-friendly! Singurele produse pe bază de silicat de calciu produse în Germania, atestate 100% ecologic pentru siguranța sănătății;

- Prezintă parametri tehnici foarte buni, fiind cunoscute de către meseriașii din toată lumea,  reprezentând o soluție inovativă în domeniul termic;

- Rezistență termică ridicată, datorită pereților fabricați din materiale inflamabile și neinflamabile, prevenindu-se astfel apariția incendiilor;

- Gamă variată de dimensiuni potrivite pentru orice șemineu;

- Sunt ideale pentru izolări și construcții;

- Pot fi folosite și pe exteriorul șemineului pentru aplicații decorative, fixate cu adezivi și șuruburi speciale pe peretele uscat;

- Neinflamabile, insolubile, pot fi tăiate umede sau uscate;

- Pot fi fixate cu adezivi sau șuruburi, economisind timp în procesul asamblării.

 

Pefoc.ro pune la dispoziția clienților săi, numai produse premium dedicate izolării termice, din gama singurului producător de top din Germania, Calsitherm Silikatbaustoffe GmbH, specializat în producția de silicat de calciu ușor și dens.

De aceea, experiența îndelungată de 30 de ani și calitatea înaltă a produselor, alături de certificările CE pentru plăcile Silca, garantează clienților, standarde ridicate de siguranță și funcționalitate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni