• PRO TV
  • (P) Mentoratul i-a schimbat viața radical Alexandrei! WellCode Recenzii: „Nu știam să gândesc, eram haotică!”

(P) Mentoratul i-a schimbat viața radical Alexandrei! WellCode Recenzii: „Nu știam să gândesc, eram haotică!”

(P) Mentoratul i-a schimbat viața radical Alexandrei! WellCode Recenzii: „Nu știam să gândesc, eram haotică!”

WellCode nu te învață doar programare, ci îți schimbă viața din temelii, lucru confirmat de toți actualii și foștii cursanți, pe parcursul testimonialelor apărute în spațiul online.

Programul fondat de Petru Trimbitas, în urma stagiilor efectuate de acesta la Facebook și Google, își pune amprenta și asupra vieții personale a celor care acceptă provocarea de a intra în cursa pentru un job în IT și o viață mai bună. 

Foștii și actualii cursanți vorbesc necontenit despre efectele mentoratului, pe care le resimt și la nivel personal, nu doar profesional. Recenzie după recenzie, acest aspect este din ce în ce mai bine conturat, iar programul își confirmă eficiența.

Alexandra a povestit, în cadrul testimonialului înregistrat pe pagina WellCode Recenzii, ce impact a avut înscrierea în program asupra calității vieții sale personale. Tânăra a mărturisit că, după ce a parcurs o parte din programul WellCode, a realizat că stilul haotic de viață îi afecta evoluția profesională. Astfel, pas cu pas, cu ajutorul mentorilor WellCode, tânăra a reușit să-și dezvolte abilitățile organizatorice și să învețe să-și organizeze eficient timpul și informațiile. Odată făcut acest pas, avansarea pe platformă a fost mult mai facilă, iar evoluția i-a dat încredere în propriile puteri.

Eram conștientă că scopul meu era acela de a fi programator, însă nu-mi dădeam seama că pentru a ajunge la acest capăt de drum trebuia să-mi șlefuiesc mai multe abilități și mai multe calități, care nu erau nici pe departe perfecte. Nu eram organizată, nu eram disciplinată. Eram haotică. Și am realizat toate aceste lucruri în momentul în care am început să am blocaje pe platformă. Stăteam blocată la unele probleme zile întregi si, involuntar, mă demoralizam, pentru că vedeam că nu pot să avansez. Rămâneam blocată și nu știam ce să fac, deși ceream ajutorul mentorilor”, spune ea. 

Tânăra povestește și despre cum mentoratul la WellCode a ajutat-o să-și formeze o gândire logică și să dezvolte abilități pe care le-a folosit să obțină performanțe pe platformă.

Mintea mea nu era formată să gândească logic. Nu știam cum să gândesc în așa fel încât să mă scot din încurcătură. Astfel, mi-am dat seama că, pentru a-mi forma această gândire logică, e nevoie de mai multă muncă, este nevoie să fiu odihnită și să am o atitudine pozitivă și determinată. Astfel, încet-încet, am început să mă dezvolt și să-mi duc toate abilitățile și capacitatea mea la un alt nivel pentru a avansa pe platformă. Atunci când vedeam că avansez aveam sentimentul că sunt genială! Adică eu chiar pot, reușesc!!!”, a povestit Alexandra, plină de încredere, în cadrul testimonialului înregistrat pe pagina WellCode Recenzii.

Evoluția pozitivă și rezultatele înregistrate au ajutat-o pe Alexandra să-și crească stima de sine, să capete încredere în capacitatea sa de a învăța și să creadă cu tărie că atingerea obiectivului stabilit nu este imposibilă. Tânăra precizează că pe parcursul mentoratului a realizat că WellCode nu își propune doar să te învețe să scrii corect cod, ci are efecte pe mai multe paliere, punându-și amprenta atât pe dezvoltarea profesională, cât și pe cea a personalității cursanților: 

Sunt în programul de mentorat WellCode de 4 luni, timp în care mentorii s-au asigurat că vor avea un impact puternic asupra stilului meu de viață. După ce am început programul, am realizat că WellCode nu este doar despre cum să înveți să scrii cod și să ajungi programator, ci este despre a te motiva, despre a învăța să fii determinat și disciplinat în tot drumul acesta de a-ți atinge scopul”, este convinsă tânăra. 

Alexandra mărturisește că intrarea în programul de mentorat WellCode a fost făcută pe baza unei decizii instinctive, însă este foarte fericită că și-a ascultat impulsul de moment. Tânăra a mai povestit în cadrul aceluiasi testimonial de pe pagina WellCode Recenzii cum a ajuns pe platformă și cum a decis să intre în program: 

Am descoperit site-ul WellCode, care oferea un modul gratuit pentru cei care doreau să vadă ce înseamnă programarea. Am finalizat modulul de programare, însă nu eram hotărâtă să continui, deoarece, la momentul respectiv, lucram într-un domeniu cu totul opus de ceea ce înseamnă programare. Pandemia a fost factorul motivator pentru a schimba domeniul de activitate. Am decis să mă înscriu la a doua facultate, la Informatică. Apoi, mi-a venit în minte ideea că ar trebui să avansez pentru a deveni programator”, mărturisește cursanta.

Alexandra povestește că ședința gratuită de consultanță pe care a avut-o cu cei de la WellCode a convins-o pe loc să se înscrie în program și nu regretă faptul că și-a urmat instinctul.

Ideea de a deveni programator mă intriga din ce în ce mai mult și, astfel, am apelat la cei de la WellCode. M-am înscris la o ședință de consultanță și m-am convins pe loc să fac parte din acest program de mentorat. Sunt pe deplin recunoscătoare pentru toată munca depusă de cei din echipa WellCode în formarea mea, de a mă motiva să lucrez atât de mult pentru a-mi atinge scopul. Mi-am urmat instinctul și instinctul m-a adus în punctul în care nu regret nicio clipă această decizie luată. Eu sunt atât de mulțumită de acest program de mentorat, încât l-aș recomanda oricui”, afirmă Alexandra.

Dacă povestea Alexandrei ți-a suscitat și ție interesul, ascultă-ți instinctul și intră pe site-ul WellCode. Consultă oferta, urmărește testimonialele înregistrate pe paginile WellCode Recenzii și WellCode Pareri și programează-ți o ședință de consultanță cu mentorii WellCode. Nu mai ezita! Dă-ți șansa de a-ți îndeplini visul și de a deveni programator!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni