• PRO TV
  • (P) Cum să garantezi o colorare reușită? Detoxifică-ți părul de metale

(P) Cum să garantezi o colorare reușită? Detoxifică-ți părul de metale

(P) Cum să garantezi o colorare reușită? Detoxifică-ți părul de metale

Este o descoperire majoră a Cercetării L’Oréal: există metale în interiorul părului nostru. Aceste metale pot provoca un risc de rupere a părului și o culoare neuniformă. „Fără stres”, avem soluția. Să mergem la salon?

Fără metale este esențial

Pentru a înțelege, trebuie să știi că apa din canalizări poate conține metale. Aceste metale nu sunt nocive pentru sănătate, dar pot cauza ruperea părului și o culoare neuniformă, fără strălucire sau reflexii nedorite. La Paris, de exemplu, 58% dintre femei au în părul lor un nivel de cupru peste limita normală.

O premieră mondială

Cercetarea L’Oréal a creat gama Metal Detox, o premieră mondială al cărei activ principal este glicoamina, o moleculă capabilă să neutralizeze metalele din interiorul fibrei capilare. Colorarea părului tău nu a fost niciodată atât de reușită și de strălucitoare!

Primul pas: programare la salon

La salon, protocolul Metal Detox este simplu și rapid. Înainte de orice colorare, baleiaj sau decolorare, stilistul tău vaporizează pre-tratamentul profesional Metal Detox care neutralizează metalele. Apoi folosește șamponul și masca Metal Detox pentru a detoxifica și proteja părul de depunerea de noi particule.

Citește continuarea pe www.perfecte.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni