• PRO TV
  • (P) Costumele de baie în 2022 - Ce modele se poartă în acest an?

(P) Costumele de baie în 2022 - Ce modele se poartă în acest an?

(P) Costumele de baie în 2022 - Ce modele se poartă în acest an?

Tendințele pentru anul acesta sunt cât se poate de feminine și interesante. Din acest articol vei afla ce costume de baie se poartă în 2022, așa că te invităm să citești în continuare.

Tendințele pentru anul acesta sunt cât se poate de feminine și interesante. Din acest articol vei afla ce costume de baie se poartă în 2022, așa că te invităm să citești în continuare.

Deși este iarnă, vremea rece și statul în casă ne inspiră să visăm cu ochii deschiși la concediu și la o vacanță tropicală pe malul mării. Iar de cele mai multe ori, primele pregătiri pentru zilele de relaxare încep cu o adevărată "vânătoare" de costume de baie. Este dificil să alegi costumul potrivit din sute de variante pe care le găsești în magazine. Este destul de greu să te hotărăști, mai ales că trebuie să ții cont de tendințe, de forma corpului, dar și de bronzul perfect pe care ți-l dorești.

Pentru ca misiunea ta să fie mai ușoară, îți prezentăm șase modele de costume de baie care se poartă în 2022:

Costume de baie texturate și elastice

Costumele de baie din materiale texturate elastice au câștigat o popularitate imensă în ultimele sezoane, însă în acest an sunt pur și simplu pe val. Acest material este cât se poate de confortabil și se adaptează oricăror forme. Este acel tip de costum de baie pe care îl poți comanda online fără să stai pe gânduri. De multe ori sunt disponibile într-o singură mărime, care se potrivește oricui. Se mulează perfect pe formele tale și este cât se poate de lejer și confortabil. Îl vei găsi în nuanțe retro de galben pai, cărămiziu sau în tonuri pastelate.

Costume de baie cu curea

Inspirate din stilul anilor '70, aceste costume au detalii care accentuează talia, precum curele realizate din material textil sau zone colorate care delimitează talia. Fie că le alegi pe cele care au cu adevărat o curea în talie, fie cele care creează acest efect prin design, în mod sigur vei arăta spectaculos pe plajă. Un astfel de costum oferă un plus de feminitate, te face să pari mai suplă și îți oferă un aer retro foarte sexy.

Costume de baie cu volane pe bretele

Volanele par să fie un trend rezistent, păstrat încă de anul trecut. Dar dacă în 2021 am putut observa numeroase costume de baie cu umerii goi și volane în zona pieptului, în acest an sunt dominante costumele cu volane pe bretele. Alege-le pe cele în nuanțe delicate, deschise și cu imprimeuri florale mici, care inspiră feminitate și inocență.

Costume de baie cu ciucuri


Ne-am întâlnit cu ele și anul trecut, iar anul acesta sunt in continuare la modă. Dacă îți dorești un costum de baie deosebit, dar cu care să nu dai greș, alege un model cu ciucuri și sigur vei atrage toate privirile celor din jur. Nu are nicio importanță modul în care sunt distribuiți ciucurii, forma sau mărimea lor – atâta timp cât ești pregătită să te distrezi și să te bucuri de vară, aceste costume de baie sunt făcute pentru tine.

Costume de baie cu decupaje


În tendinţele acestui sezon se remarcă și modelele de costume de baie cu decupaje adânci – fie că vorbim despre costume întregi sau din două piese. Decupajele apar în zona taliei şi a abdomenului, a spatelui şi şoldurilor. Tăieturile în material dau senzaţia unui costum sfâşiat într-o noapte de amor pasional. Sunt modele sexy care vor atrage atenţia şi te vor scoate din anonimat. Optează pentru culori tari, vii, strălucitoare: verde, roşu, portocaliu, etc.

Sutienul bustieră şi bikini cu talie înaltă

Sutienul bustieră nu ne este necunoscut, însă în acest an modelele prezintă șnur la baza gâtului – un sistem de prindere care oferă mult mai mult suport bustului. O altă noutate pe care o remarcăm în acest sezon este apariţia bikinilor cu talie înaltă sau foarte înaltă. I-am observat şi în anii trecuţi dar acum astfel de modele au invadat podiumurile de modă internaţionale şi se menţin în topurile tendinţelor.

Cumpără cele mai frumoase costume de baie din magazinul online VeeShop.ro. Fii o apariție spectaculoasă și bucură-te de vară așa cum se cuvine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni