• PRO TV
  • (P) Ce tip de botine purtăm în sezonul rece la birou?

(P) Ce tip de botine purtăm în sezonul rece la birou?

(P) Ce tip de botine purtăm în sezonul rece la birou?

Trecerea de la un sezon la altul se resimte în ceea ce privește inspirația legată de ținutele pe care trebuie să le porți la birou.

Este absolut normal, ca după luni bune de sandale, pantofi sau balerini, să-ți vină mai greu idei care să îmbine confortul și stilul. Botinele sunt acelea care vor face o trecere ușoară de la încălțările de vară la un look adecvat de toamnă-iarnă.

Deoarece se pot combina și adapta foarte usor în funcție de ținuta pe care vrei să o adopți, în mod garantat botinele vor deveni, dacă nu sunt deja, preferatele tale.
 

Perfecte pentru orice gen vestimentar 

În primul rând, trebuie să știi că există botine pentru fiecare ținută și fiecare gust, astfel încât este imposibil să nu găsești acea pereche care se potrivește perfect stilului tău.

 

Ținuta elegantă

Fie că vrei să porți pantaloni eleganți, o fustă cu un sacou sau o rochie elegantă, există pe piață o mulțime de modele de botine care își pot oferi confort și eleganță în același timp. De exemplu, în outletul Otter sigur vei găsi perechea de care ai nevoie pentru sezonul rece. Nu trebuie să-ți lipsească din garderobă acest model, mai ales dacă ești adepta stilului elegant.

 

Ținuta casual

Dacă nu ai un job care să-ți ceară o prezență extrem de elegantă, poți opta pentru botinele cu toc gros. Acestea sunt poate printre încălțările cele mai ușor de asortat, deoarece se potrivesc de minune stilului business casual. Cu siguranță nu vei da greș cu ele, indiferent dacă astăzi vrei să le porți la o pereche de jeanși iar mâine împreună cu o rochie din tricot.

 

Modele pentru toate gusturile

Pe lângă tipul de bot, rotund, pătrat, oval sau ascuțit, botinele se mai pot diferenția după modelul lor.

Botinele în stil rock, cu capse sau catarame, toc gros și talpă generoasă, alături de o geacă de piele, vor da ținutei tale un aerul îndrăzneț de care are nevoie.

În categoria botinelor country putem include acele botine cu franjuri, care merg foarte bine purtate la o pereche de jeansi și o cămașă casual.

Nu te grăbi să excluzi din garderoba ta botinele cu animal print. Accesorizate potrivit, acestea pot fi acea pată de culoare care vor scoate o ținută simplă din anonimat.

Botinele în stil Oxford par a nu se demoda niciodată. Sunt perfecte pentru o zi la birou, oferind un look sofisticat și profesionist.

 

Sistemul de prindere

Extrem de rafinate și elegante, dacă vei opta pentru un model mai aparte ce include catarame, fermoare sau șireturi. Cu ajutorul lor, poți să creezi fie o ținută conservatoare, fie una extravagantă.

 

Dimensiunea și tipul tocului

Vei observa în rafturile magazinelor botine cu toc subțire, tip stiletto sau cu toc gros, pătrățos. În ceea ce privește înălțimea tocului, indiferent că îți dorești botine cu toc înalt, mediu sau mic, ai toate șansele să găsești modelul preferat.

Botinele cu toc mic sunt opțiunea perfectă pentru femeile care, chiar dacă au un job de teren, ce implică mai multă mișcare, își doresc să poarte ceva elegant dar și comod.

Botinele cu toc mai gros, indiferent de dimensiunea lui, sunt printre preferatele femeilor pentru că pot fi purtate atât la birou, cât și seara la o ieșire în oraș.

 

Tipul de material

În ceea ce privește materialul din care sunt confecționate, și aici există modele indiferent de preferințele tale. Poți opta pentru botine din piele, piele întoarsă sau combinate. De asemenea, ai posibilitatea să-ți cumperi o pereche de botine din piele sau material sintetic, dacă asta îți dorești. Poți găsi în magazinele online, precum fashionhouse.ro, o mulțime de modele, din piele naturală sau din imitație de piele.

 

Coloritul

În ceea ce privește culorile, pe lângă cele consacrate, negru, maro și bej, există o mulțime de alte culori îndrăznețe care sigur ți-ar transforma ținuta în una deosebită. Roșii, verzi, galbene, cu imprimeuri, capse sau catarame, botinele sunt acel must-have al sezonului toamnă-iarnă pentru orice femeie care își dorește să adopte un look mai nonconformist.

Botinele nu ar trebui să-ți lipsească din garderoba de toamnă-iarnă. Acestea îți pot oferi o ținută elegantă și impecabilă chiar și atunci când ești în pană de idei. Fiind extrem de comode, arătoase, ușor de încălțat și accesorizat, șansele să nu ieși din ele până la primăvară sunt extrem de mari.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni