• PRO TV
  • (P) Apisan Forte - produs medaliat cu Aur la saloanele de invenție la secțiunea Sănătate din Geneva și Bruxelles

(P) Apisan Forte - produs medaliat cu Aur la saloanele de invenție la secțiunea Sănătate din Geneva și Bruxelles

(P) Apisan Forte - produs medaliat cu Aur la saloanele de invenție la secțiunea Sănătate din Geneva și Bruxelles

O formulă revoluționară elaborată de Ing. Victor Bogdan. Apisan Forte, produs apicol Brevetat, Atestat - povestea unuia dintre cei mai apreciați inventatori din România la nivel European.

Despre dl. Ing. Victor Bgodan veți găși numai cuvinte de laudă. Dansul este inginer și bioenergoterapeut cu numeroase diplome și medalii obținute la cele mai prestigioase saloane de invenții la nivel mondial.

În ultimii 30 de ani și-a dedicat întreagă carieră apiterapiei în scopul descoperirii și realizării unui produs natural, pe baza de produse apicole care să ofere suport în prevenirea și ameliorarea mai multor condiții de sănătate inclusiv cancer.

Apisan Forte - o invenție cu numeroase premii și atestări obținute de Dl. Inginer Victor Bogdan, produs ce reprezintă un izvor de sănătate pentru întreg organismul.

Medalii de aur și distincții obținute de Apisan Forte - un produs apicol Premium cu o formulă unică, ce oferă numeroase beneficii întregului organism, atât profilactic cât și terapeutic.

Suplimentul Apisan Forte a obținut Cupa decernată de Asociația Inventatorilor din Hong Kong la Secțiunea Sănătate!

O poveste de suflet pentru dl. Victor Bogdan, acesta fiind prima atestare a calității și eficienței produsului conceput de dansul - Apisan Forte. O realizare spectaculoasă obținută cu un produs natural ce oferă numeroase efecte terapeutice!

Tot în anul 2008, la Salonul de Invenții de la Geneva, eveniment la care au participat peste 47 de țări, printre care și România, produsul Apisan Forțe a obținut Medalia de Aur.  

În cadrul acestui eveniment, Asociația Inventatorilor a decis să ofere Medalia de Aur celei mai inovatoare invenții la categoria sănătate. De menționat faptul că reglulile sunt foarte stricte. Din cadrul juriului Salonului de invenții de la Geneva au făcut parte 47 de specialiști în Oncologie, directori de Instituții spitalicești și clinici, experți în nutriție, medici, cercetători renumiți.

Povestea de succes a produsului Apisan Forte nu se oprește aici, acesta primind și alte distictii, brevete și atestări la cele mai importante saloane de invenții astfel:

La Salonul Internațional de Invenții și Tehnologii noi EUREKA de la Bruxelles - Belgia - secțiunea Sănătate - Apisan Forte a fost la fel de apreciat, obțînând de asemenea Medalia de Aur.

În 2008, dl. Inginer Victor Bodan a participat și la București la Salonul de invenții și tehnologii - Inventika obțînând la categoria Sănătate încă o Medalie de Aur.

Apisan Forte a fost brevetat de  O.S.I.M în calitate de supliment apiterapeutic preparat prin combinarea componentelor active, atent selecționate din produse.

Produsul este brevetat și avizat de către Ministerul Sănătății și deține de asemenea Ștampila comunității Europene pentru distribuție în UE.

Observăm astfel că suplimentul natural apicol realizat de Inginerul Victor Bogdan - Apisan Forte,  a reușit să obțînă numeroase aprecieri atât în țară cât și în străînătate.

Formulă Apisan Forte este una naturală 100%, fără adaos de conservanți, aditivi sau alți compuși. Toate ingredientele sunt atent selecționate și obținute din produse apicole, fără prelucrare termică.

Așa cum veți observă și pe eticheta produsului Apisan Forte pe lângă miere, polen se regăsesc și aminoacizi esențiali, vitamine, hormoni, enzime obținute toate din polen. Toate ingredientele sunt naturale și nu conțîn substanțe sintetice.

Un alt ingredient de baza al produsului Apisan Forte, sunt acizii nucleici (ADN, ARN). Conform afirmațiilor cercetătorilor, o celulă de acid nucleic conține informații pentru 200 de miliarde de celule noi ceea ce înseamnă că formulă Apisan Forțe prezintă și calități regenerante la nivelul țesuturilor susțînând procesul de diviziune celulară și regenerare a organismului.

Apisan Forte oferă astfel o formulă complexă, eficientă în numeroase afecțiuni: cardiovasculare, hepatice, renale, pulmonare, inflamatoare, gastrice sau oncologice.

Produsul Apisan Forte este unul dintre cele mai apreciate produse apicole autohtone. Unul dintre partenerii de încredere, care susține de peste 10 ani  în mod activ producătorii de suplimente naturale românești, este bioo.ro.

Aici veți putea găși mai multe informații despre complexul de ingrediente oferit de Apisan Forte, eticheta și modul de administrare, cât și informații despre cele mai întâlnite afecțiuni în cazul cărora a fost administrat că adjuvant.

Apisan Forte, este așadar, un produs apicol deosebit, ce combină sinergic acțiunea ingredientelor active și ne oferă câte o doză de sănătate cu fiecare lingură administrată.

Pentru efecte mai pronunțate, încă din prima perioada de administrare, Apisan Forte se poate combină cu reflexoterapia și alte terapii  sau suplimente care să ajute în completarea produsului la o recuperare mai rapidă a sănătății și implicit creșterea calității vieții.

Există numeroase mărturii oferite de consumatorii prosului Apisan forțe și afectele deosebite obținute în urmă administrării acestuia în calitate de adjuvant  în cazul afecțiunilor cardiovasculare, renale, pulmonare, oncologice, afecțiuni inflamatorii sau legate de imunitatea scăzută.


Pe site-ul bioo.ro gășiți produsul Apisan Forțe la cel mai avantajos preț și consultație telefonică gratuită!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni