• PRO TV
  • (P) 5 reguli de stil daca sunteti invitata la o nunta

(P) 5 reguli de stil daca sunteti invitata la o nunta

(P) 5 reguli de stil daca sunteti invitata la o nunta

Ati fost invitata la o receptie de nunta si nu stiti ce sa purtati? Nu va panicati: cu sfaturile noastre, veti putea face cea mai buna alegere.

Cand o femeie primeste o invitatie de nunta, primul ei gand este rochia. Cea a miresei? Sigur ca nu!

Este vorba de rochia dvs. ca invitata, care trebuie sa fie foarte frumoasa, insa sa nu o eclipseze pe cea a miresei. Desigur, magazine cu rochii de ocazie sunt destule, insa veti gasi acolo rochia potrivita astfel incat sa nu faceti unele greseli ireparabile? Putin probabil!

Este mai sigur sa apelati la o croitorie cu experienta in astfel de evenimente, precum Croitoria Picasso. Pe site-ul https://www.croitoriepicasso.ro/rochii-nunta-la-comanda veti afla toate detaliile cu privire la modul in care se desfasoara comanda pentru o rochie de ocazie.

Croitoria se afla in Bucuresti, insa va asiguram si ca, daca sunteti din provincie, merita efortul sa va comandati o rochie creata de Picasso. Cu o vasta experienta si coritori ce au colaborat cu case de moda mari precum Dolce&Gabbana, aceasta croitorie cunoaste in amanunt regulile de stil cele mai stricte si puteti fi sigura ca nu veti da gres.

Si totusi, o sa va spunem ce trebuie sa faceti si ce sa nu faceti pentru a fi o invitata model, admirata si in acelasi timp care stie sa respecte niste reguli ale etichetei in ceea ce priveste nunta.

Exista reguli foarte specifice in ceea ce priveste tinuta perfecta la o nunta, care depasesc cu mult legea universala care necesita rochia de lungime medie pentru ceremonii de dimineata si cea lunga pentru seara.

Sunt reguli scrise in eticheta nuntii in sine, care de multe ori sunt complet ignorate. Inutil sa spunem ca, prin urmare, cunoasterea lor este fundamentala pentru alegerea celor mai bune modele si a fi cu adevarat fara defecte. 

Albul este interzis, kitsch-ul este interzis ... care este tinuta perfecta pentru a participa la o receptie de nunta? Iata toate tendintele pentru primavara vara 2020 si cateva sfaturi pentru a evita derapajele de stil!

Stim cu totii: inceputul de primavara = nunti. Nu este nimic care sa ii ofere unei femei o adevarata “criza” mai mult decat sa aleaga tinuta pentru o nunta.

Nu numai pentru mirese, ci si pentru oaspeti. Ce culoare sa purtati? Rochie lunga sau scurta? Pe ce accesorii sa va concentrati? Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele intrebari.

Pentru a le rezolva pe acestea si multe alte necunoscute in ceea ce priveste aspectul ceremonial, ne-am gandit la un vademecum de stil cu regulile si tendintele din primavara vara 2020, care literalmente va va salva viata in urmatoarea zi de nunta la care veti fi chemata sa participati.
 

Regulile pentru invitatul perfect:

 

Nu purtati niciodata alb!

Exista o regula de eticheta care nu ar trebui niciodata ignorata: singura care poate purta rochia alba este mireasa! In ziua  de „da” (a altei femei), albul trebuie, prin urmare, sa fie lasat cu strictete in dulap. Sanctiune: dezaprobarea celorlalti invitati si furia miresei, care va fi autorizata sa se razbune cu tinutele gresite la prima ocazie importanta pentru dvs.!

 

Negru total: da, dar cu cateva trucuri!

Negrul la o nunta nu mai este un tabu, ci sinonim cu eleganta! Da, pentru ca una dintre pietrele de temelie ale etichetei nuntii este neclintita. Riscul? Intuneca petrecerea: imaginati-va albumul foto al unei petreceri de nunta cu majoritatea invitatilor imbracati in negru ... efectul nu ar fi prea vesel, nu credeti?

Daca la urmatoarea receptie de nunta nu doriti sa renuntati sa purtati o tinuta neagra, atunci aveti grija sa o faceti sa sclipeasca si sa o imbunatatiti cu accesorii, colorate sau ultra-stralucitoare. Un exemplu?  Adaugati verde, lavanda sau verde menta pentru pantofi, genti. Dar si tonurile sclipitoare de auriu sau argintiu sunt potrivite. Completati aspectul cu un machiaj usor si luminos!

 

 Lung sau scurt?

Decolteuri generoase, fuste prea scurte si crapaturile adanci sunt interzise: o nunta nu este targul kitsch-ului! Bunul gust trebuie sa fie intotdeauna stapan, de aceea se concentreaza pe rochii midi sau lungi, fara „exagerari”.

Cum sa alegeti lungimea rochiei? Regula este intotdeauna aceeasi: chiar deasupra sau sub genunchi pentru zi, lunga seara. Ideal daca rochia este in nuante soft precum roz pudra sau bej.

 

Culori si stari de spirit

Cu exceptia albului si negrului, bon tonul nu impune interdictii majore sau alerte de culoare. In general, cele mai flambante modele si culori sunt mai potrivite zilei, in timp ce, daca doriti sa fiti in siguranta pentru seara, concentrati-va mai bine pe culorile solide. 

 

Tendinte pentru primavara vara 2020


Tendintele din 2020 pentru ceremonie urmeaza evident ceea ce s-a vazut pe pasarele. 

Sa incepem cu tendintele de culoare: nuantele pastelate si jocurile cromatice date de „cocktail-urile” de nuante luminoase vor fi autentice must-uri in vara.

Protagonistul absolut al acestei explozii de culori va fi roz in toate nuantele sale. Deci, pe ce culori sa va concentrati pentru prima nunta a sezonului? Cu nuante pastelate veti fi in siguranta in orice situatie. 

In cele din urma, apelati la touch-uri, ceea ce va aduce sclipiri de glamour la cele mai exclusive petreceri. Fie ca este vorba de sclipici, cristale sau paiete, nu conteaza ... important este ca acestea stralucesc peste masura! Nu va fie teama sa indrazniti cu detaliile din bijuterii in tinuta dvs.: veti fi, fara indoiala, cea mai la moda de la intreaga receptie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni