Octavian Strunila, cel mai amuzant concurent de la "MasterChef": "Am facut clatite, dar in loc de faina am pus amidon. Au iesit foarte tari!"

06 Noiembrie 2013, 11:54


	Octavian Strunila, cel mai amuzant concurent de la "MasterChef": "Am facut clatite, dar in loc de faina am pus amidon. Au iesit foarte tari!"
Citeste mai mult despre: Octavian Strunila, MasterChef,

Miercuri dimineata, Octavian Strunila a fost asteptat cu mare nerabdare in studioul ProFM. Actorul, care este urmarit la ProTV in sitcomul “Tanti Florica” si in postura de concurent “MasterChef”, le-a depasit Dj-ilor ProFM toate asteptarile. “Esti clar cel mai sincer invitat pe care l-am avut noi in studio ”, i-a spus Bogdan Nicolai.

El a povestit ca "MasterChef" i-a adus o experienta extraordinara. “Stiu ca toti incep asa atunci cand vorbesc despre emisiune dar credeti-ma, acasa nu vei gati asa niciodata. Ar trebui sa faci cumparaturi de cateva zeci de milioane in primul rand si trebuie sa bati cateva magazine sa iei toate ingredientele”.

Inainte de a participa la acest show, Strunila spune ca nu gatea cine stie ce, mai précis ca, “am facut un ou” iar prima data cand a gatit a fost in clasa I. “Am facut clatite dar in loc de faina am pus amidon. Au iesit foarte tari”.

Despre ceilalti concurenti el spune ca sunt acolo oameni foarte talentati, stiu o gramada de lucruri si au o reala pasiune pentru domeniu. “Cum sunt Adrian Daminescu, Elena Lasconi, Ioan Isaiu – el de exemplu stiu ca isi invita colegii din proiectele in care a jucat la masa si facea tot felul de nebunii pentru ca a fost in Asia si pregatea multe chestii de acolo…la fel cu Pacha Man si Baxter cu care am si ras cel mai mult, iar Josan este senzational ca spune un banc la inceputul emisiunii si il termina dupa a doua editie”. In privinta juratilor, Octavian spune ca ii place mai mult pe Florin si Sorin, iar despre Catalin spune ca “el e jurat si in pauze”.

Totusi, Dj-ii ProFM i-au spus ca lor li se pare ca probele parca sunt mai usoare, cum a fost si cea cu ghicitul fructelor. “Credeti-ma doar pare. Sub presiune ai indoieli la toate. Oricum, ideea e ca noi vorbim foarte mult, comparativ cu fostii concurenti si practic atentia celor care privesc poate nu mai e asa focusata pe macare. In privinta fructelor da, sunt unele pe care le recunosti imediat, dar departajarea se face la unele pe care eu nu le-am vazut in viata mea - erau niste chestii stufoase, niste arici…”, spune Strunila. 

Daca ar fi sa aleaga, din postura de erou, ce minuni ar face, actorul a zis ca “as aduce-o inapoi mica pe Abramurica, as aduce seriale cu multe sute de episoade si sa aflam mai usor despre castinguri, sa cheme pe toate lumea, sa treaca peste prejudecati”. Fanii lui Strunila au aflat dintr-un test fulger dat de Gicu si Nicolai:

- Ce canta sub dus “Nu stiu sa cant bine, asa ca fredonez, ingan deci chestii fara cuvinte, si tot ce se poata improviza, cum ar fi si muzica bisericeasa”

- Cea mai mare tampenie pe care a facut-o – “Am dat la Management si dupa un an mi-am dat seama ca nu am nicio treaba cu asta si m-am pregatit pentru actorie”

- Cine il struneste – “Copiii mei. Cand ai copii, ei iti spun cand sa te culci, cand te trezesti si ce program sa ai”

- Ce le gateste copiilor: “Le tai un mar”


FULLSCREEN
Octavian Strunila Am facut clatite dar in loc de faina am pus amidon. Au iesit foarte tari
  • /


Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO