• PRO TV
  • Obligată să plece din poliție după ce șefii au aflat că se expune fără haine pe o platformă online

Obligată să plece din poliție după ce șefii au aflat că se expune fără haine pe o platformă online

Obligată să plece din poliție după ce șefii au aflat că se expune fără haine pe o platformă online

O femeie de 46 de ani, care și-a petrecut toată viața adultă în poliție, a fost nevoită să renunțe la insignă după ce colegii și șefii au aflat că are cont pe OnlyFans. Melissa Williams a dezvăluit cum s-a simțit când a aflat că imaginile cu ea goală au fost subiect de bârfă la muncă.

Melissa Williams a lucrat în poliție până în august 2021. În cei 28 de ani de muncă în serviciul de poliție din Colorado femeia reușise să urce până la gradul de locotenent. Jobul, deși stresant și periculos, îi aducea multe satisfacții.

Însă, în mai 2020, ea a decis să-și ceeze cont pe platforma OnlyFans și să distribuie conținut pentru adulți, alături de soțul ei. Însă, totul s-a schimbat atunci când colegii și șefii săi au aflat ce face în timpul liber.

Viața mea sexuală a fost complet separată și nu mi-a afectat abilitatea de a-mi face treaba”, spune femeia pentru Daily Mail.

Polițista a început să fie anchetată pentru activitățile ei din afara programului, care ar fi pătat imaginea poliției. Pentru a obține informații corecte și complete, cinci dintre colegii de muncă s-au abonat la canalul ei de pe platformă.

Nu am simțit că asta ar fi profesionist sau necesar. Mi s-a părut că doar voiau să mă vadă goală”, a mai spus femeia.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Umilită la muncă de colegi

Vestea s-a răspândit în poliție, iar Melissa Williams a devenit rapid subiect de bârfă. Imaginile cu ea și soțul ei în intimitate circulau de la un coleg la altul, fapt care a scandalizat-o pe femeie. 

În scurt timp ea a început să dezvolte frustrări și anxietăți care au adus-o în fața unui medic. După două zile de „teroare”, acesta i-a recomandat 12 săptămâni de concediu de la muncă și renunțarea la acest job.

Cât timp ea se recupera acasă, colegii și superiorii au pregătit un pachet financiar de 30.000 de dolari, drept despăgubire în schimbul retragerii din poliție. Femeia a acceptat să iasă din sistem, conștientă nu mai avea cum să facă față privirilor indiscrete.

Să fiu ofițer de poliție a fost o muncă plină de satisfacții, interesantă. Mi-a plăcut slujba mea – dar cum aș putea să mă întorc la muncă într-un mediu ca acesta? A fost greu ca femeie în poliție. Oamenii au fost mereu geloși pe mine pentru că eram de succes, atrăgătoare și încrezătoare”, mai spune femeia.

Azi, Melissa este mai fericită ca niciodată și continuă să creeze conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans. Câștigă peste 4.000 de dolari pe lună din conținutul distribuit online și se simte cu 10 ani mai tânără.

Fotografii: Profimediaimages.ro/ @the.real.bella.lexi.2

Vezi și VIDEO: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni