• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Oana Stancu, ex-LaLa Band, a slăbit 20 de kilograme. „Mi-am creat singură o dietă, un stil de viață”

Oana Stancu, ex-LaLa Band, a slăbit 20 de kilograme. „Mi-am creat singură o dietă, un stil de viață”

La 10 ani de când s-a lansat proiectul muzical LaLa Band și serialul „Pariu cu viața”, Oana Stancu, una dintre solistele și actrițele din rolurile principale, a povestit la Vorbește lumea despre transformarea prin care a trecut. 

Oana Stancu (28 de ani) spune că de la 75 de kilograme a slăbit până la 55 de kilograme, cât are în prezent. Actrița a renunțat la stilul de viață haotic, adoptând o dietă sănătoasă și făcând multă mișcare. 

„Am ajuns într-un punct în care am realizat ce îmi face bine și ce nu îmi face bine: din punct de vedere al sănătății, dar și psihic, ca stare. Știți vorba aia: « Grasă, dar fericită » Ei bine, eu nu eram fericită”. 

Oana spune că dietele minune au avut efect pe termen scurt, iar ceea ce a ajutat-o cu adevărat să slăbească a fost micșorarea porțiilor de mâncare. 

 
„După ce am obosit să mai număr calorii, să fac nu știu ce antrenamente, să stau câte două-trei ore în sală, efectiv am obosit și am lăsat tot. După care am luat-o ușor, ușor, cu niște antrenamente mai ușoare, să nu pun deloc presiune pe mine, nu mi-am planificat ce să mănânc. Chestia asta m-a ajutat mult psihic. Am mâncat dulce o dată pe săptămână, o dată la două săptămâni, dar nu a mai fost atât de mult. Am păstrat un echilibru în orice, și în mișcare...”

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni