• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Oana Sîrbu, despre secretele frumuseții: “Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești”

Oana Sîrbu, despre secretele frumuseții: “Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești”

Oana Sîrbu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea și a stat la povești cu cele trei gazde. 

Înainte de a le oferi o surpriză muzicală telespectatorilor, cântăreața a vorbit despre felul în care se menține în formă. 

Întrebată care este secretul frumuseții sale, Oana Sîrbu a răspuns: “Nu știu ce să spun...Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi. Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. (...) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”. 

Solista le-a povestit fetelor cum îi place să se răsfețe. 

“După o perioadă așa de tumult interior cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică. Ascult orice gen de muzică bună... Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine și să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață, am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele, pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi”, a mai spus Oana. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni