• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Oana Radu, cu greutatea controlată constant de soțul ei: "E super calculat, super focusat"

Oana Radu, cu greutatea controlată constant de soțul ei: "E super calculat, super focusat"

Oana Radu s-a căsătorit acum mai bine de un an cu antrenorul Cătălin Dobrescu, bărbatul care o iubește și care...are și grijă de ea.

La Vorbește lumea, Oana Radu a mărturisit și că soțul ei e cel care are grijă de silueta ei:

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți. Am pus câteva kilograme."


 

"Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat. E super calculat, e atât de focusat că dacă nu găsește de dietă, mănâncă în cameră. Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. Asta face diferența între oameni. (...) În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.(...) Toate discuțiile noastre sunt de la mâncare. (...) Mereu mănânc pe ascuns.”

FOTO: OANA RADU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni