• PRO TV
  • Oana Pellea a jucat o piesă întreagă pe întuneric: ”A fost magic!”

Oana Pellea a jucat o piesă întreagă pe întuneric: ”A fost magic!”

Oana Pellea a jucat o piesă întreagă pe întuneric: ”A fost magic!”

Recent, Oana Pellea a avut parte de un spectacol inedit. Pentru că Teatrul Bulandra a rămas în beznă din cauza unei pene de curent, actrița și partenerul ei de scenă, Răzvan Vasilescu, au jucat luminați de două lumânări și de lanternele telefoanelor celor din sală.

Mai târziu, Oana Pellea a postat un mesaj emoționant pe Facebook, cu ochii în lacrimi:

Citește și: A murit regizorul Alexandru Darie

„Am fost supărată că nu-i un semn de doliu pe fațada Teatrului Bulandra, aici la sala unde Ducu Darie a făcut cele mai frumoase spectacole. Și am și postat ceva în sensul acesta și îmi cer scuze, pentru că ceea ce s-a întâmplat astă-seară ține de miracol și de magie, pentru că Ducu se ocupa cu asta și tot ce atingea devenea magie. Am jucat în beznă tot spectacolul, cu partenerul meu excepțional, Răzvan Vasilescu, luminați de două lumânări care mai existau în Teatrul Bulandra și de telefoanele telespectatorilor. Și a fost magic!

Am avut parte de un public absolut excepțional. Și da, e doliu în teatrul românesc. Și Ducu a stins lumina tot spectacolul și Dumnezeu să țină lumina. Lumina s-a aprins acum când am ajuns la cabină. Aprindeți-i o lumînare că mai are poftă de lumină. Mulțumesc publicului excepțional din această seară. Doamne ajută!”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni