O studentă de 20 de ani ne-a luat mașina la concursul Vocea României

O studentă de 20 de ani ne-a luat mașina la concursul Vocea României

Bianca-Ștefania Duță (20 de ani) are drum cu prioritate la volanul noului ei Opel Combo Life câștigat la concursul nostru.

Bianca este o tânără de 20 de ani din Ploiești, județul Prahova, studentă la Facultatea de Științe Economice a Universității „Transilvania” din Brașov. Ea a intuit corect cei patru finaliști ai sezonului 8 Vocea României, pe care i-a selectat de pe site-ul concursului.

Dana Gaitanovici, Ioan Bogdan, Alma Boiangiu și Mădălina Coca sunt cei patru finaliști Vocea României, care au dus bătălia finală vineri, 14 decembrie 2018.

Alegerile Biancăi au fost inspirate și i-au adus un autoturism Opel Combo Life, pe care îl va conduce în călătoriile ei de zi cu zi sau în destinațiile de vacanță. Tânăra din Ploiești ne-a mărturisit cum a reacționat când a aflat că a fost desemnată câștigătoarea marelui premiu.

Încă nu-mi vine să cred că am câștigat mașina, mi se pare că totul este un vis. Am avut nevoie de 10-15 minute ca să înțeleg că nu am visat. Nu am mașină și nici nu intenționam să-mi cumpăr una”, ne-a mărturisit Bianca.

Tânăra ne-a spus că mama ei a fost prima persoană pe care a sunat-o când am aflat vestea cea mare. Femeia a început să plângă, a fost un moment plin de emoție. „Am crezut că este o farsă, nu ne-a venit să credem, dar ne-am dat seama că e reală. Mulțumesc PRO TV, mulțumesc Vocea României! Sunteți cei mai tari și nu există cuvinte pentru a putea descrie ce simt”, ne-a spus Bianca.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni