• PRO TV
  • O nouă provocare online cucerește internetul. Jason Statham a intrat în joc (VIDEO)

O nouă provocare online cucerește internetul. Jason Statham a intrat în joc (VIDEO)

O nouă provocare online cucerește internetul. Jason Statham a intrat în joc (VIDEO)

Celebrități din lumea întreagă au acceptat provocarea #bottlecapchallenge, pornită în mediul online de luptătorul UFC Max Holloway.

Bottle cap challenge este noua cucerire a tinerilor din întreaga lume, după drumul deschis de luptătorul UFC Max Holloway. Acesta fusese provocat de milionarul Errolson Hugh să deșurubeze capacul unei sticle cu piciorul. Sportivul a trecut testul și a creat o mișcare de masă, în care s-au prins mii de oameni din toată lumea.

Actorul Jason Statham (51 de ani) a fost provocat, la rândul lui, și nu a stat pe gânduri. Cunoscut practicant de arte marțiale, Jason Statham și-a anunțat fanii că va da mai departe provocarea.

„Chestia asta a aterizat pe capul meu de la John Mayer, dar va merge rapid către vreo doi prieteni pe care i-am văzut făcând flotări”, a scris actorul englez pe Instagram, numindu-i pe Guy Ritchie (regizor) și James Moontasri (luptător MMA retras din activitate).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) on


James Moontasri nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns provocării lui Statham. Însă avem ceva dubii că regizorul Guy Ritchie va reuși să desfacă o sticlă cu o lovitură de picior, din întoarcere.

Provocarea #bottlecapchallenge este deja un fenomen mondial. Mii de oameni din întreaga lume au postat pe conturile lor sociale filmulețe în care le arată tuturor abilitățile pe care le au.

Iată-le pe cele mai bune dintre ele! Ai încercat și tu? Așteptăm imagini în comment! Baftă!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni