• PRO TV
  • O iluzie optica a luat cu asalt internetul! Ce se intampla daca privesti imaginea cateva secunde si apoi clipesti rapid

O iluzie optica a luat cu asalt internetul! Ce se intampla daca privesti imaginea cateva secunde si apoi clipesti rapid

O iluzie optica a luat cu asalt internetul! Ce se intampla daca privesti imaginea cateva secunde si apoi clipesti rapid

Internautii adora iluziile optice. Acestea sunt extrem de apreciate si comentate in mediul online pe masura creativitatii celui care le-a realizat.

Iti amintesti de rochia albastra care a facut senzatie pe internet in urma cu ceva vreme sau imaginea cu pisica care urca sau coboara scarile? Ei bine, o noua iluzie optica a luat cu asalt mediul virtual, lasand in urma polemicile legate de respectivele subiecte.

Citeste si: Problema de logica la care trebuie sa te gandesti de mai multe ori pentru a o rezolva. Cum obtii numarul 111 cu patru cifre de 2

O imagine de tip GIF a fost publicata pe pagina de Facebook I f***ing love science a facut senzatie in ultimele zile. Internautii au fost "provocati" sa priveasca timp de cateva secunde imaginea cu pricina si apoi sa clipeasca rapid. 

Cei care au fost atrasi de aceasta iluzie optica au avut parte de o surpriza inedita. Efectul creat de miscarea continua a formelor din imagine este de-a dreptul surprinzator. Incearca si tu! 

Peste 127 000 de oameni au apreciat postarea celor de la I f***ing love science si s-au declarat incantati de iluzia optica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni