• PRO TV
  • O fetita si un Mos Craciun au facut spectacol pe ringul de dans. Miscarile lor de twerk au ajuns viral pe internet

O fetita si un Mos Craciun au facut spectacol pe ringul de dans. Miscarile lor de twerk au ajuns viral pe internet

O fetita si un Mos Craciun au facut spectacol pe ringul de dans. Miscarile lor de twerk au ajuns viral pe internet

Copiii sunt adorabili si aduc multa bucurie celor din jur, iar fetita din materialul video de mai jos si-a facut cu siguranta parintii sa rada in hohote.

Natalie Rose Shevsky, in varsta de 36 de ani, si-a filmat fiica in timp ce dansa pe acordurile piesei Silento's Watch Me (Whip/Nae Nae). Micuta Elyse este dovada vie ca entuziasmul poate egala uneori tehnica. Desi nu tine cont de nicio coregrafie, Elyse traieste intens piesa si este adorabila in incercarea ei de a da tot ce e mai bun pe ringul de dans. 

Citeste si: O farsa de peste 3 000 000 de vizualizari! A mers langa oamenii care isi faceau baie si le-a turnat sampon in cap

Decorul este completat de un Mos Craciun entuziasmat, care incearca sa tina pasul cu micutele aflate si ele pe ringul de dans. 

Videoclipul a fost publicat de mama fetitei pe pagina sa de Facebook si a strans in doua zile de la postare peste 14 000 000 de vizualizari. Iar motivul pentru care imaginile au ajuns viral este mai mult decat evident: Elyse a cucerit pe toata lumea cu naturaletea si modul inedit in care a ales sa danseze twerk.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni