• PRO TV
  • O familie numeroasă! Povești de viață, personalități și visuri, toate puse pe tapet de Anca Serea

O familie numeroasă! Povești de viață, personalități și visuri, toate puse pe tapet de Anca Serea

O familie numeroasă! Povești de viață, personalități și visuri, toate puse pe tapet de Anca Serea

Adi Sînă și Anca Serea, împreună cu cei șase copii ai lor, formază una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

Dragostea pentru copii a adus familia Sînă alături de Dragoș și Oana Vlădilă, părinții unei fetițe de 4 ani, Aida, iar împreună au pus bazele unui proiect special, destinat în exclusivitate copiilor: AeKids, o colecție de tapet.

Prin acest proiec, familiile Serea și Vlădilă încearcă să vină în ajutorul tuturor părinților care își doresc să trasforme camera copilului într-o oază de liniște. Un rol important în crearea modelelor l-au avut designerii Aesthetic Kids care au reușit să scoată in evidență înțelepciunea și blândețea părinților, nevoia de aventură, veselia, gingașia, naivitatea și bucuria copiilor.

„De multe ori asociem tapetul doar cu anumite zone din casă, îl vedem doar într-o anumita cameră și avem deja idei prestabilite despre cum am vrea să arate. Însă, cu toate astea, imaginea jucăusă, veselă, rece sau caldă poate fi utilizată pentru a personaliza cât mai mult locuri, inclusiv camera copilului. Dormitorul copilului tău se poate transforma într-un spatiu creativ daca alegi un model de tapet în functie de pasiunile sau hobby-urile copilului”, a spus Anca Serea.

Realizat în întregime în atelierul propriu din București, tapetul AeKids este potrivit pentru camera oricărui copil. Atât materialul suport, cât și cerneala folosită pentru a produce tapetul, nu conțin solvenți sau substanțe chimice periculoase și sunt biodegradabile. 

Atunci când ne gândim la redecorarea camerei celui mic, specialiștii recomandă culorile neutre cum ar fi bejurile, rozul pudrat, griurile calde, menite să ajute la o dezvoltare armoniasă a copilului. Modelele noii colecții au fost conturate în acest spirit, având la bază desenul în creion, schițe, acompaniate de accente delicate de culori pastelate. 

„Pentru un copil, un dormitor este mai mult decât un loc de odihnă, este locul în care își face temele, spațiul de joacă, locul în care citește, în care are momente de reverie cu ochii deschiși și în care își primește prietenii în vizită”, a încheiat Oana Vlădilă.

Vezi și: Sfaturi în relații de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni