• PRO TV
  • Nunţile anului 2019! Care se anunţă mai frumoasă, a lui Brigitte Năstase cu Pastramă sau a lui Ilie Năstase cu Ioana?

Nunţile anului 2019! Care se anunţă mai frumoasă, a lui Brigitte Năstase cu Pastramă sau a lui Ilie Năstase cu Ioana?

Nunţile anului 2019! Care se anunţă mai frumoasă, a lui Brigitte Năstase cu Pastramă sau a lui Ilie Năstase cu Ioana?

Anul trecut au divorţat unul de altul, anul acesta se căsătoresc. Fiecare cu altcineva!

Pentru Ilie Năstase este a cincea nuntă, pentru Brigitte, încă Năstase, a patra. Pentru partenerii lor este însă…prima. Aşa că în mod clar se vor strădui să aibă parte de evenimente cu totul speciale, cel mai probabil cât mai luxoase şi pline de spectacol. Care nuntă va străluci însă mai tare, rămâne de văzut. 



Cert e că, sub o formă sau alta, Ilie Năstase e cu un pas înaintea lui Brigitte, pentru că el deja a făcut-o pe Ioana Simion doamna Năstase. Întâi i-a dăruit un inel de 15.000 de Euro, după care a dus-o la starea civilă. Cei doi s-au cununat în Joia Mare, la Constanța, acolo unde s-au cunoscut vara trecută. La ceremonie au fost prezenți câțiva prieteni și viitorii nași. Ioana a postat o primă imagine de la starea civilă peFacebook. Asta după ce şi-a schimbat numele în Ioana Năstase şi titulatura, unde apare “căsătorită cu Ilie Năstase.”



În tot acest timp, Florin Pastramă, aflat în Fermă, o cerea pe iubita lui de soţie. Brigitte i-a spus DA, cu toate că a declarat, mai în glumă mai în serios, că sunt lucruri pe care le-a văzut în legătură cu bărbatul pe care îl iubeşte şi care nu îi plac prea tare. Tot în glumă, Florin a spus că : “Dacă nu eu, atunci cine să o ceară pe Brigitte de nevastă?” E adevărat, această ultimă glumiţă e doar amuzantă şi...atât. Pentru că, la intrarea în Fermă, Brigitte vorbea de nuntă. E adevărat, cu alt bărbat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#me #peaceful #livelife

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_nastase) pe





Cert e că ambele cupluri se arată îndrăgostite, fericite şi hotărâte să aibă parte de nunta visurilor. Ambele mirese sunt brunete, sunt frumoase şi sexy şi cu siguranţă vor străluci în ziua cea mare. Tot ca puncte comune, cele două nunţi vor avea luxul şi probabil o parte din invitaţi, care vor fi vedete din showbiz. Asta dacă nu cumva vreunul din cupluri nu ne face vreo surpriză şi se vor organiza o nuntă secretă. 

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni