• PRO TV
  • NUNTA ANULUI. Primele declarații ale mirilor. Ce spun Brigitte Pastramă și Florin Pastramă

NUNTA ANULUI. Primele declarații ale mirilor. Ce spun Brigitte Pastramă și Florin Pastramă

NUNTA ANULUI. Primele declarații ale mirilor. Ce spun Brigitte Pastramă și Florin Pastramă

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă au oferit primele decarații, pentru PROTV.RO, după ce au devenit oficial soț și soție.

Cei doi au dezvăluit că în ziua nunții lor au petrecut cel mai mult timp unul departe de celălalt. Cinci ore nu s-au văzut la față, fiindcă atât au durat pregătirile de nuntă, îmbrăcatul miresei, îmbrăcatul mirelui.

„Eu, care n-o sun pe Brigitte, azi am sunat-o de câteva ori”, a dezvăluit pentru PROTV.RO Florin Pastramă. Cei doi miri ne-au spus, cum se simt acum, când sunt soț și soție și în fața Divinității. 

Cum vă simțiți acum, după ce v-ați unit destinele?

Florin Pastramă: „Mă simt foarte fericit, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat-o pe Brigitte. Are un suflet deosebit. Mă iubește, o iubesc foarte tare și eu. Mă mai atinge, așa, la câteva zile, dar e bine. Că dacă o face, nu mai greșesc și chiar îi mulțumesc pentru lucrul ăsta.”

Citește și: Momente emoționante la nunta anului. Ce a făcut mama lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă: „Sunt liniștită, pentru că având binecuvântarea domnului Iisus vom avea o căsnicie fericită, unde vrăjmașul nu va putea să-și bage coada. Sau chiar dacă va încerca, vom birui. Amândoi mergem pe aceeași cale și amândoi îl avem ca stăpân pe Domnul Iisus. Știu că Florin e un tip glumeț din fire, dar pentru amândoi această zi a fost una specială, încă de dimineață, pentru că am avut Cina Domnului, un moment înălțător care se întâmplă o dată pe lună. Sunt fericită pentru că am o familie în Domnul, pentru prima dată, și sper ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu copii. Pentru că îmi doresc din suflet să văd și eu cum este o familie întreagă.”

Lucrați intens la un copil?

Brigitte Pastramă: „Nu lucrăm foarte mult, îl lăsăm pe Dumnezeu să decidă când este momentul, dar facem tot ceea ce este de cuviință pentru a avea copii sănătoși, pentru că eu am 42 de ani, el are 40. Vrem ca acel copil să fie o binecuvântare. Dumnezeu va decide când ne va da această binecuvântare.”

Citește și: NUNTA ANULUI Cine sunt nașii lui Brigitte Pastramă și ai lui Florin Pastramă

Florin Pastramă: „Dacă nu Florin Pastramă, cine putea să o convingă pe Brigitte? Nimeni n-a crezut, doar eu... Am zis: Doamne, Iisuse, dacă mă iubești vreau să-mi fac o familie. Ajută-mă și îndeplinește-mi visul! Mi-a îndeplinit visul. Mai am un vis, unul singur: copiii.”

Fotografii: Ștefan Banu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni