• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Numerologia banilor. Astrologul Valeriu Pănoiu ne spune care sunt cifrele care aduc bogăția

Numerologia banilor. Astrologul Valeriu Pănoiu ne spune care sunt cifrele care aduc bogăția

Astrologul Valeriu Pănoiu a fost prezent în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, unde a vorbit despre numerologia financiară. 

Acesta a explicat ce legătură există între bani și numere. De exemplu, în ce zi este bine să faci un credit la bancă, să dai bani cu împrumut sau să investești ca să înmulțești banii. 

Potrivit astrologului, cifra 1 atrage sărăcie și cheltuieli, iar cifra 8 este numărul puterii financiare. 

“Practic, noi vorbim astăzi despre relația fiecărui număr în parte, de la 1 până la 9 cu abundența și cum folosim fiecare număr ca să avem mai multă abundență, ca să atragem prosperitate. De exemplu, numărul 1! Ați văzut cât de frustrant este când ai pe card 499 de lei și tu vrei să scoți 500 de lei? Dacă îți lipsesc doi lei nu te mai enervezi, dar dacă îți lipsește un singur leu el îți dă maximum de frustare! Despre asta este vorba la numărul 1. El nu este un număr financiar, de asta nu se folosește atunci când vrem să investim sau să punem deoparte. De exemplu, nu e bine să punem deoparte 100 de lei sau 1.000 de lei. De ce? Pentru că tot ce este cu cifra 1 va dispărea”, a spus astrologul Valeriu Pănoiu. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni