• PRO TV
  • "Nu văd nici un rost al căsătoriei". Ce-a spus Ariana Grande despre relația cu Pete Davidson

"Nu văd nici un rost al căsătoriei". Ce-a spus Ariana Grande despre relația cu Pete Davidson

"Nu văd nici un rost al căsătoriei". Ce-a spus Ariana Grande despre relația cu Pete Davidson

Propunerea lui Pete Davidson de a o cere în căsătorie pe Ariana Grande a fost una plină de romantism

În iunie s-a confirmat că artistul în vârstă de 24 ani, vedetă a show-ului Saturday Night Live, a cerut-o de soție pe cântăreața pop, Ariana Grande. Davidson i-a făcut marea propunere cu un inel plin de diamante care valorează aproximativ 93 de mii de dolari, pe care i l-a  cumpărat în luna mai.

În timpul difuzării a show-ului Zach Sang Show, Ariana ne-a dezvăluit cum a sunat propunerea lui Pete atunci când a cerut-o în căsătorie.

"A fost ceva foarte simplu și cu adevărat special. Eram împreună, el avea un inel și așa m-a cerut de soție. A fost foarte tandru. Nu s-a așezat în genuchi sau ceva.. Slavă Domnului" a spus artista.

"Nu sunt o persoană foarte tradițională, așa că privind căsătoria, nu mi-am imaginat niciodată că va veni." Ariana a continuat "Niciodată nu credeam că va veni acest moment pentru că nu mi-am dorit să mă căsătoresc. Mereu îmi spuneam, la naiba, nu văd nici un rost al căsătoriei." Cântăreața a mai adăugat "Cu timpul am înțeles că are o semnificație, am întâlnit persoana potrivită."

Pete și Ariana s-au mutat recent împreună, într-un apartament extrem de luxos în valoare de 16 milioane de dolari, situat în centrul orașului New York. Cei doi au vorbit destul de des cu presa despre logodna lor și par că sunt extrem de fericiți.

S-au cunoscut în anul 2016, atunci când Ariana a fost invitată într-un show de televiziune și a avut ocozia de-al cunoaște pe comediantul pe care  l-a plăcut dintotdeauna. 

 

so fucking cute, i love them???? @arianagrande @petedavidson

A post shared by ariana grande & pete davidson (@petianalover) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni