• PRO TV
  • Noutăți despre Stephan Pelger, designerul român bătut la Cannes! “Una dintre atacatoare a fost identificată!”

Noutăți despre Stephan Pelger, designerul român bătut la Cannes! “Una dintre atacatoare a fost identificată!”

Noutăți despre Stephan Pelger, designerul român bătut la Cannes! “Una dintre atacatoare a fost identificată!”

Designerul român Stephan Pelger a fost protagonistul unui adevărat film de groază, atunci când la jumătatea lunii august a fost bătut și jefuit la Cannes, de către două femei care l-au lăsat practic abandonat pe un deal, doar în chiloți, rănit, inconștient și aproape într-o baltă de sânge.

Autor: Dana Popa

De atunci s-a “refugiat” în Germania, acolo unde locuiesc părinții săi, pentru a-și linge rănile și a face mai multe investigații la un spital din zonă. Azi, Pelger vine cu noutăți și vești proaspete.

 “Vin cu vești proaspete de la Cannes. Una dintre atacatoare a fost identificată, dar nu a fost prinsă. Așteptăm să intre dosarul la parchet, e o procedură mai lungă, de la procuratură ajunge la poliție. O să mă reprezinte un avocat din Franța, de origine română, care locuiește de mulți ani acolo și face parte din barou. Sunt 3 dosare penale…”, povestește Stephan Pelger pentru PROTV.RO

Cât despre starea sa de sănătate, lucrurile par să intre pe un făgaș normal, starea sa de spirit fiind bună, însă necesită totuși o operație la nas, pe care o va face peste câteva luni, în Germania, acolo unde o să revină regulat pentru control.
 

 “Nasul a fost fisurat în două locuri și a fost capsat practic în interior. Este însă nevoie de o operație, la 6 luni după ce își revine nasul complet. Rănile de pe corp se duc încet, mai rămân cu cicatrici. O să fac în Germania toate controalele de rutină. Controalele medico-legale pentru dosarul penal le-am făcut deja în Germania dar într-o lună maxim o să mă întorc aici pentru un consult ulterior. Duminică seara mă întorc în România, la București.

De asemenea, o să merg și la București la IML pentru un dosar. Trebuie să fie dublă treaba, și în România și în Germania și toate certificatele medicale se traduc și se pun la dosar.  Asta cerea legea din Franța și mi se pare normal. Trebuie să ai toate documentele necesare la dosar pentru a se pune un verdict corect. Mie nu mi-e de pagubă  și de partea financiară neapărat, însă îmi doresc să mi se facă dreptate! Oamenii ăștia au fost depistați de camerele de filmat din afară clubului, a fost recunoscută una dintre agresoare, o persoană care are deja un dosar criminal la activ.



Am un feeling bun că se va face dreptate. Până nu sunt arestate persoanele în cauză, care m-au agresat, nu mai merg la Cannes, decât atunci când va trebui să depun mărturie și procurorii deschid din nou dosarul. Să zicem că sunt ca nou! S-au închis rănile și cusăturile pe care le-am avut pe frunte, s-au absorbit ațele. De operația la cap am scăpat, rămâne cea de la nas. Ascult doctorul și fac ce mi se zice!”, a mai mărturisit Stephan Pelger pentru PROTV.RO

Imediat după ce se va întoarce în țară, Pelger se va ocupa și de business-ul pe care îl are, mai ales că pregătește o nouă colecție de rochii, care va fi prezentată în afară țării curând.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni