• PRO TV
  • Noi provocări, noi conflicte, dar și noi idile la Ferma. Orășeni vs Săteni. Ce îi așteaptă pe fermieri în continuare

Noi provocări, noi conflicte, dar și noi idile la Ferma. Orășeni vs Săteni. Ce îi așteaptă pe fermieri în continuare

Noi provocări, noi conflicte, dar și noi idile la Ferma. Orășeni vs Săteni. Ce îi așteaptă pe fermieri în continuare

Cea de-a treia săptămână a celui mai dur sezon al reality show-ului Ferma începe astăzi. Când credeau că au înțeles mersul lucrurilor și cum evoluează competiția, fermierii vor descoperi că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nici nu s-au gândit!

După ce joia trecută, Anisia Gafton a părăsit competiția în urma duelului cu Elena Chiriac și a celui cu Alina Pușcău, am aflat că ea l-a propus pentru rolul de fermier șef pe George Burcea.

Diseară, vom descoperi cu cine va lupta acesta pentru oportunitatea de a avea dreptul de a lua unele dintre cele mai importante decizii: cine va fi servitor și cine va merge la duelul de eliminare. George Piștereanu va fi cel care va spune ceea ce toți din casă gândesc: ”Sperăm ca noua conducere să fie mai bună decât fosta”.

Fermierii au început să se cunoască și pe lângă primele idile, au apărut și primele conflicte care mocnesc odată cu creșterea greutății activităților cotidiene și a lipsei mâncării. Cum vor continua ironiile dintre Bogdan Stoica și Anna Lesko și cum îl va pune Anna la punct pe Octavian Ciovică, aflăm de la 21:30

Provocarea săptămânii va da peste cap toate calculele făcute de fermieri înainte de venirea Mihaelei în casă: doi câte doi vor fi legați la mână și vor trebui să rezolve așa toate misiunile primite, dar și să meargă la baie sau să doarmă. Cum vor resimți aceștia șocul de a merge la baie cu unul dintre colegi sau de a dormi în același pat, descoperim diseară.

După ce idila lui Paul Diaconescu cu Elena Chiriac părea că se dezvoltă, acesta se va apropia de Viviana Sposub și va deveni extrem de confortabil în prezența ei. Noaptea îi va surprinde pe aceștia în același pat, iar Viviana va face una dintre cele mai surprinzătoare declarații: ”Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”. 

Nici în tabăra bandiților nu este liniște. Gabi este tot mai concentrat pe misiunile primite de la Cristi Bozgan, iar faptul că nu este ajutat începe să-l deranjeze tot mai mult. Cu toate acestea, Giulia consideră că reacțiile lui sunt exagerate și va admite: ”Când simt nevoia să mă odihnesc, nu cred că este o crimă dacă vreau să iau 5 minute pauză”. 

O săptămână cum nu ne-am fi așteptat, o provocare care va aduce și conflicte și râsete, un nou fermier șef și primele sentimente de trădare, toate pot fi văzute în această seară în Ferma. Orășeni vs Săteni. 

Ferma. Orășeni vs Săteni

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni