• PRO TV
  • Nicoleta Nucă, despre producția internațională în care a apărut

Nicoleta Nucă, despre producția internațională în care a apărut

La 28 de ani, Nicoleta Nucă și-a îndeplinit visul de a juca într-un film și a povestit despre experiență la Vorbește lumea.  

Artista a stat o vreme în Sicilia, unde a participat la filmările unei producții italo-americane. Filmul va apărea în cinematografe în iunie 2023, iar Nicoleta are rolul unei românce care își dorește să facă muzică.
 
Nicoleta Nucă: "A fost prima dată, sper că nu și ultima. (...) Îmi place foarte mult, am și făcut actorie acum câțiva ani, și uitasem, acum am putut să pun în practică ce am învățat. E un rol secundar, filmul e în engleză, cu câteva replici în italiană. Dintre actrițele mai faimoase de acolo e Claudia Gerini. E o profesionistă și m-am bucurat mult să lucrez cu ea, este și o femeie extraordinară."




Shurubel și Bogdan Ciudoiu au căutat fotografii cu Claudia Gerini și au fost foarte impresionați: "Merge foarte profesionist pe Covorul Roșu."
 
Claudia Gerini este o actriță italiană, cunoscută pentru rolurile sale din filmele Pasiunea lui Hristos (2004), O familie perfectă (2012), Amiche da morire (2013), Tutta colpa di Freud (2014) și Ammore e malavita (2017). Tot ea a oferit vocea pentru „Marina” în versiunea dublată în italiană a Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003) și a găzduit ediția din 2003 a Festivalului de la Sanremo.

FOTO: NICOLETA NUCA INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni