• PRO TV
  • Nico, despre boala ereditară care o ține departe de pantofii cu toc preferați și sport: "Am luat pastile cinci ani"

Nico, despre boala ereditară care o ține departe de pantofii cu toc preferați și sport: "Am luat pastile cinci ani"

Nicoleta Matei, cunoscută publicului ca Nico, a fost invitata Adelei Popescu în platoul emisiunii Vorbește lumea. Artista a discutat despre o problemă de sănătate cu care se confruntă de ani buni și care îi creează dificultăți. 

Nicoleta are un tonus excelent și radiază energie pozitivă. Cu toate acestea, se confruntă cu o problemă de sănătate care necesită atenție deosebită.

"Tot am stat să găsesc un doctor foarte bun, voi începe tratamentul. Am o insuficiență venoasă cronică, cred că este din familie. Toate surorile tatălui meu problema aceasta. Au apărut câteva firișoare roșii după naștere, pe la 24-25 de ani, dar nu atât de tare. S-au accentuat după 40 de ani. Au început să se vadă din ce în ce mai mult. Stau pe tocuri, dar foarte puțin...asta este, de la o vârstă încep problemele", a povestit Nico. 

Nico a mărturisit că niciodată nu s-a simțit complexată din cauza acestei probleme, deși recunoaște că este una de ordin estetic. "Am luat cinci ani de zile pastile non-stop ca să îmi întăresc vasele capilare, numai că trebuie să le iei de tânără dacă știi că ai problemele acestea. Fac și reflexoterapie și drenaj limfatic", a povestit Nico. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni