• PRO TV
  • Nicole Cherry și Jenn Morel lansează melodia "No Te Sale"

Nicole Cherry și Jenn Morel lansează melodia "No Te Sale"

Nicole Cherry și Jenn Morel lansează melodia "No Te Sale"

Din România în Republica Dominicană, Nicole Cherry, prințesa muzicii româneasti, cu zeci de hit-uri și colaborări, face echipă în noul an cu senzaționala artista originară din America de Sud, Jenn Morel.

Melodia „No Te Sale” este produsa de catre Madalin Rosioru si Erik Frank și a fost înregistrata de Nicole Cherry în SUA. La fel ca in cazul precedentei melodii, "Mujer Latina", Nicole continua sa cante in limba spaniola, fiind limba straina pe care o indrageste cel mai mult. 

Sexy, elegant, urban-flirty, videoclipul oficial al acestui imn de dans, a fost filmat în 2020, în București, România și Miami, SUA, fiind regizat de catre NGM Creative. 

Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Primul ei hit de succes a fost „Memories”, reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmaritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. Are unul dintre primele cinci conturi de Instagram din România, cu peste 2 milioane de urmaritori. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi sau Joey Montana.

Jenn Morel este o artista originara din Republica Dominicana, ce a devenit cunoscuta pentru rimele puternice si videoclipurile virale. Primul succes l-a obtinut cu melodia "Ponteme", track care a primit discul de platina. Începuturile sale în industria divertismentului au fost ca dansator. În anii următori, Jenn va fi o dansatoare de rezervă pentru LMFAO, Ne-Yo și a apărut în videoclipuri ale lui Drake, Nicki Minaj și Trey Songz.

În puțin peste trei ani, Jenn Morel a adunat peste 80 de milioane de stream-uri si a avut turnee în Europa. Pe 23 octombrie 2020, Jenn și-a lansat albumul de debut omonim, care prezintă o varietate de sound-uri. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni