Nicole Cherry: "Am pus o poză cu biberonul și m-a certat lumea"

Nicole Cherry: "Am pus o poză cu biberonul și m-a certat lumea"

La "Vorbește lumea", Nicole Cherry a povestit despre aspectele frumoase ale maternității, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Vedeta a mărturisit că nu doarme cât ar dori, dar că e ajutată de mama ei și că e bine. In plus, a spus că a intrat în conflict cu fanii de pe Instagram și a explicat și de ce:
 
"Am avut deja primii colici (fetița lui Nicole n.a), a fost bine și nu a fost bine (...) Nu s-au făcut nici două săptămâni de când am născut, dar sunt foarte bine (...) Nu am avut o experiență traumatizantă (...) A fost de ajuns să o privesc că trecea totul (...) Florin mă ajută extraordinar de mult. Mă așteptam să fie așa, că așa frumos se poartă până și cu pisica. E sută la sută fata lui tata și asta mă bucură. Ne bucurăm că ne trezim pentru că avem pentru ce. (...) M-au enervat foarte tare mesajele de pe Instagram pentru că am pus o poză cu biberonul și m-a certat lumea. Și m-am supărat, am zis "lăsați-mă în pace, că știu ce fac!"(...) Mi se pare că fiecare mamă trebuie să își trăiască experiența alături de copil. O mamă trebuie să fie mamă pentru copilul ei. Până la urmă nu e nimeni lângă mine ca să vadă cât lapte am. (...) Mă ajută mama mea și facem cu rândul, mai doarme ea două ore, mai dorm eu, nu ne dorim să fim niciuna epuizată. 
 
 
Nicole a anunțat vestea că va deveni mamă pe Instagram, iar pe 29 noiembrie a intrat în direct de la spital în emisiunea lui Măruță și a povestit cum se simt ea și Anastasia:
 
"E copleșitor că e un copil foarte dorit, a venit foarte repede, semn că totul era bine. Mi l-am dorit și a și venit. Foarte bine sunt, sunt bine, le-am zi și asistentelor să o scuipe pe Anastasia să nu o deoache, ne simțim foarte bine și eu și ea. Nu se poate descrie sentimentul, e uimitor. Presupun că fiecare mămică înțelege. Ne-am văzut pe Facetime eu și cei din familia mea. Deocamdată nu are ochii verzi, așa cum îmi doream eu, îi are albaștri, dar vedem. Doamne ajută, eu îmi doresc."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni