• PRO TV
  • Nicolae Guță, invitat de seamă la festivalul de manele „One Festival”. Ce le-a transmis fanilor săi

Nicolae Guță, invitat de seamă la festivalul de manele „One Festival”. Ce le-a transmis fanilor săi

Nicolae Guță, invitat de seamă la festivalul de manele „One Festival”. Ce le-a transmis fanilor săi

Românii care iubesc manelele își pot întâlni idolii la „One Festival”, evenimentul dedicat muzicii de petrecere găzduit de comuna Cămărașu, județul Cluj. Nicolae Guță și Jador sunt printre cei mai așteptați artiști care vor urca pe scenă în perioada 1-2 iulie 2022.

One Festival se anunță un eveniment de pomină pentru fanii manelelor. Comuna Cămărașu, de lângă Cluj-Napoca, este locul de întâlnire al celor mai în vogă soliști de manele, care promit un show de zile mari în perioada 1-2 iulie. 

Nicolae Guță, considerat Regele manelelor, le-a transmis admiratorilor săi un mesaj înainte de eveniment.

Atențiune, națiune! Atențiune, România! Al vostru Nicolae Guță, magnificul, ține să vă anunțe: pe data de 2 iulie, la Cămărașu, județul Cluj, unde alături de mine și Nicoleta, draga lu’ tata, va fi toată formația. Vă așteptăm în număr cât mai mare, așteptăm toți fanii noștri, toți ardelenii noștri și din toată țara. Să ne distrăm pe sistem, și magnific, dar mai ales turbo!”, a spus artistul, conform site-ului oficial al festivalului.

Jador este un alt nume greu care a confirmat că va fi la festival. Artistul, care va cânta pe 1 iulie, își invită fanii să vină în număr mare, pentru a uita de „problemele de zi cu zi și viața care ne apasă”.

Printre invitați se mai află Aza, Nicoleta Guță și actorul Claudiu Iosif Racz (Rabă), ultimul în postura de gazdă a evenimentului.

Biletele la eveniment au fost puse în vânzare la prețul de 140 de lei pentru fiecare zi de festival, însă există și varianta achiziționării unui abonament pentru ambele zile, la prețul de 259 de lei.

Fotografi: Instagram/Facebook Nicolae Guta

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni