• PRO TV
  • Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu aduc voia buna la Ferma vedetelor

Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu aduc voia buna la Ferma vedetelor

Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu aduc voia buna la Ferma vedetelor

Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu sunt cel de-al treilea cuplu care a acceptat provocarea Ferma vedetelor si a renuntat la o viata plina de confort pentru a trai in conditii ca acum 100 de ani. Cei doi nu se sperie de munca, sunt pregatiti sa faca fata sarcinilor date de Nea Rata si sa puna pe picioare o ferma dezafectata. 

Pe cei doi prieteni ii leaga multe amintiri. Au cantat impreuna in nenumarate randuri si au trait amintiri de neuitat, iar la lista lor de experiente se va numara acum si experienta Ferma vedetelor. 

Narcisa Suciu este o prezenta unica in lumea muzicii romanesti, iar vocea ei inconfundabila a cucerit publicul. Narcisa a revenit in tara, din Finlanda unde locuieste cu familia ei, special pentru proiectul Ferma vedetelor: “Sunt nerabdatoare sa ajung in Ferma vedetelor! Cred ca este un proiect dificil si cred ca nu este pentru oricine. Sper sa ma acomodez usor, sa ma descurc si fara confortul cu care sunt obisnuita si sa pot dezvolta o relatie buna cu fiecare dintre concurenti!”

Dragos Mostenescu este un showman complet: joaca, canta si danseaza. Dupa serialul La Bloc, Dragos a dezvoltat diferite proiecte artistice, iar dragostea pentru muzica a creat o stransa legatura intre el si Narcisa. “Am decis sa particip la Ferma vedetelor in primul rand pentru provocare. Intoarcerea la conditiile de trai din anii 1900 si retrairea vietii de atunci, mi se pare un lucru foarte interesant. Echipa de convieturie conteaza si ea, in egala masura. E important sa ai oameni care sa se integreze, sa accepte si sa “joace” jocul cu seriozitate. Ma astept sa gasesc o “tabara” rustica, autentica, intelegere si calm din partea coechipierilor. Ma astept sa fiu o prezenta utila, agreabila si sa plec de acolo cu premiul cel mare!”, a spus Dragos.

Noul sezon Ferma vedetelor pune la treaba 6 cupluri de vedete ce vor face fata sarcinilor, greutatilor, foamei, lipsei de confort si presiunii psihice la dublu! Monica Barladeanu si Nea Rata vor fi alaturi de ei pentru a-i sustine si a-i ajuta sa isi atinga scopul final: transformarea fermei intr-una functionala.   

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni