• PRO TV
  • Motivul pentru care o femeie face sex doar cu bărbați însurați

Motivul pentru care o femeie face sex doar cu bărbați însurați

Motivul pentru care o femeie face sex doar cu bărbați însurați

Gweneth Lee, o femeie din Marea Britanie în vârstă de 47 de ani, a uimit lumea întreagă după ce a luat o decizie controversată: face sex doar cu bărbați însurați și potenți financiar.

Potrivit jurnaliștilor britanici, femeia se declară amanta perfectă și a renunțat la a se mai întâlni cu bărbați singuri atunci când avea doar 19 ani și fusese părăsită de iubitul ei. La acea vreme, șeful ei i-a spus că nu trebuie să sufere și că este foarte ușor să cucerească orice bărbat, fie el sărac, bogat, tânăr sau bătrân.

Astfel, Gweneth Lee a devenit amantă de meserie și s-a culcat în ultimii 25 de ani cu peste 100 de bărbați însurați, potenți financiar și cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani. Femeia este de părere că aceștia sunt mult mai atenți și se comportă mult mai frumos cu ea decât un tânăr care nu este implicat în nicio relație.

Mai mult decât atât, britanica a dezvăluit că, datorită ei, relațiile bărbaților cu care a făcut sex au fost salvate și că aceștia nu ar trebui să fie judecați, deoarece, al un moment dat din viața lor, au simțit nevoia să fie ascultați și de altcineva în afară de soția lor.

foto: Instagram Gweneth Lee

Vezi și: Are o relatie extraconjugla si si-a lasat amanta insarcinata. Cum a vrut sa scape de sotia lui si ce soarta a avut aceasta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni