• PRO TV
  • Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu

În weekend, Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit, iar nașul mirilor ar fi trebuit să fie Gigi Becali. Chiar dacă a participat la eveniment, patronul de la FCSB nu le-a mai fost părinte spiritual tinerilor.

Inițial, presa a speculat că Gigi Becali s-a răzgândit după ce s-a certat cu Edi Iordănescu, însă latifundiarul din Pipera a dezvăluit care a fost adevăratul motiv: „Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata. Dup-aia, vreţi să se spună: «Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal»”.

Și Maria Iordănescu a vorbit, potrivit Libertatea, despre decizia lui Gigi Becali. „Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel, cum că din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil. Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a spus Maria Iordănescu.

Vezi și: Elon Musk amenințat cu moartea!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni