• PRO TV
  • Motivul pentru care această femeie a fost criticată și nevoită să părăsească grupurile de mămici

Motivul pentru care această femeie a fost criticată și nevoită să părăsească grupurile de mămici

Motivul pentru care această femeie a fost criticată și nevoită să părăsească grupurile de mămici

De obicei, în timpul sarcinii, multe femei își fac griji din cauza kilogramelor în plus. Se simt complexate că au luat prea mult în greutate și se gândesc cât de greu o să fie să slăbească. Însă o tânără mămică din Marea Britanie, Samantha Ball, povestește experiența ei ca gravidă cu măsura XS la haine: “A fost îngrozitor, nimeni nu mă credea că sunt însărcinată! Pe grupurile de mămici mă criticau că sunt prea slabă și mă puneau să trimit poze cu burtica să dovesc că sunt gravidă”, spune aceasta în The Sun.

Ca orice mămică însărcinată, Samatha Ball a dorit să își facă prietene cu care să vorbească despre perioada minunată prin care trece. Însă odată ce a ajuns pe grupurile de mămici, s-a văzut nevoită să se justifice constant pentru faptul că este extrem de slabă. În luna a șaptea, britanica avea încă mărimea XS la haine, iar burtica a început să i se vadă de abia de la 7 luni jumate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Samantha Ball (@samanthaballx) pe

Prietenele o întrebau constant dacă este cu adevărat însărcinată și îi reaminteau mereu că e “anormal” de slabă. “Plângem mereu din cauza comentariilor lor”, spune Samantha, care a mărturisit că a avut tulburări alimentare în trecut.

Samantha spune că experiență pe grupurile de mămici a fost traumatizantă pentru ea. “Am urât toate comentariile de acolo, m-am simțit umilită și am ieșit din grupuri”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Samantha Ball (@samanthaballx) pe

Nici după naștere n-au încetat comentariile jignitoare. “Am născut un copil de 3.3 kg și mulți spuneau că este prea mare ca să fie al meu. După naștere, am revenit imediat la greutatea de dinainte și jignirile cu continuat”, spune femeia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni