• PRO TV
  • Monica Tatoiu: "Intre Irinel si Monica a existat un contract: tu faci copilul, iar eu te fac om"!

Monica Tatoiu: "Intre Irinel si Monica a existat un contract: tu faci copilul, iar eu te fac om"!

Monica Tatoiu: "Intre Irinel si Monica a existat un contract: tu faci copilul, iar eu te fac om"!

Monica Tatoiu, psihologul Monica Zivari si avocatul Catalin Dancu au fost impreuna la Happy Hour pentru a discuta despre divortul anului dintre Monica si Irinel Columbeanu.

Monica Tatoiu imediat cum a intrat in platou a spus: "Orice relatie intre doua generatii nu poate sa reziste pe termen lung. Diferentele de varsta foarte mari, mai devreme sau mai tarziu dau rateuri".

Avocatul Catalin Dancu si-a sustinut in continuare ideea pe care a mai mentionat-o la inceputul acestui divort, si anume ca existau doua cai: "Ori va fi un divort fara motivare sau va fi razboi, ei au ales razboiul si au ales, nu culmea o chestiune legata de avere. Surprinzator este faptul ca lupta a inceput pentru incredintarea fetitei lor".

Moment in care doamna Tatoiu a completat: "El are banii, ea il ajuta sa faca un copil, in momentul cand are copilul are controlul butoanelor".

Revenind la decaderea din drepturile parintesti ale Monicai, doamna psiholog Mirela Zivari a spus: "Nu poti sa decazi din drepturile parintesti o persoana care nu stim sigur ca a scapat o palma unui copil".

La aceasta declaratie Catalin Dancu a venit cu mici completari: "Monica va ramane mama fetitei si nu vor exista probleme de genul acesta".

Bineinteles Monica Tatoiu le-a mai dat cateva sfaturi importante tinerilor care sunt in prag de casatorie si nu numai: "Intr-o familie sotul si sotia pot sa-si vada de treaba lor atat timp cat nu procreeaza. Din punctul meu de vedere daca o casnicie se destrama fara ca sotul sa fie violent este din cauza mamei. Emanciparea femeii trebuie sa aiba o limita".

"Domnul Columbeanu si-a dorit un copil a fost un contract, eu fac copilul, tu din copil ma faci om. Acum nu poti renunta la contrat. Va rog sa nu-mi spune-ti de dragoste ca ma mananca Happylica"
, a mai adaugat Monica Tatoiu.


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni