• PRO TV
  • Monica Barladeanu, despre traumele din copilarie, in campania ”Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului”

Monica Barladeanu, despre traumele din copilarie, in campania ”Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului”

Monica Barladeanu, despre traumele din copilarie, in campania ”Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului”

Campania ”Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului” continua la Stirile PRO TV de la ora 17:00. Maine, intr-un interviu emoționant, Monica Barladeanu vorbeste in premiera despre traumele din copilarie care au marcat-o pentru totdeauna. 

Monica Barladeanu a trait mai bine de jumatate din viața in lumina reflectoarelor si continua sa o faca, ani la rand fiind desemnata cea mai sexy femeie din Romania. Desi a atras atenția prin frumusețea ei, a reusit sa țina ascunse parți mai puțin stralucitoare din viața sa. Nascuta intr-o familie modesta din Iasi, aceasta nu a avut parte de o copilarie fericita. Lucrurile au luat o intorsatura dramatica atunci cand mama Monicai l-a adus pe lume pe Petru, fratele mai mic, copilul fiind grav bolnav. Durerea si neputința erau greu de suportat, iar tatal acesteia s-a refugiat in alcool.

Intrebata care au fost cele mai cumplite lucruri care i-au ramas in minte din copilarie, Monica i-a marturisit Elenei Lasconi: ”Zgomotele infundate! Stii cum e cand lovesti un corp si corpul ala se loveste de altceva, de un perete? E o bufnitura! Loviturile in corp suna intr-un anume fel! Simțeam o mare teroare cand, dupa episoadele astea dintre parinții mei, nu mai zicea niciunul nimic si atunci imi era frica sa deschid usa!”. Nici intrarea in televiziune nu a fost intamplatoare. Monica a dezvaluit faptul ca a fascinat-o aceasta lume dintr-o oarecare lipsa de iubire: ”Televiziunea cu asta m-a prins! Ințelegeam ca poți sa obții iubire de la un numar mare de oameni in acelasi timp. Nu cred ca exista actor sau om care alege sa fie in ochiul public fara ca aceasta alegere sa fie motivata de cel puțin doua lucruri, si nu vorbim aici de chestii derizorii cum ar fi remunerația. Este vorba de iubire sau de putere!”.

Maine, de la ora 17:00, in cadrul Stirilor PRO TV, aflați intreaga poveste a Monicai Barladeanu, in campania Elenei Lasconi, ”Ratacit in sine. Depresia, boala mileniului”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni