Misty și Keo se pregătesc de nuntă? Ce spune artista despre marele eveniment

28 Iunie 2021, 15:33

Citeste mai mult despre: Misty, Keo, nunta,
Autor: Alina Popa

Misty a fost prezentă în platoul “Vorbește lumea” cu o surpriză muzicală pentru toate mămicile.

Artista a cântat piesa „Înainte de tine”, compusă de Keo, și a fost acompaniată de fiica sa, Arya Violette. Micuța și-a adus orga de jucărie și a dansat alături de mama ei. 

Misty a vorbit și despre starea de sănătate a lui Keo. Artistul a fost operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu două hernii inghinale și una femurală. 

“A suferit o triplă intervenție chirurgicală. A fost o perioadă destul de dificilă. Recuperarea nu este așa de rapidă, e un pic mai lentă. Dar se simte mult mai bine și deja a intrat în priză. Se ocupă de cel mai mare festival din Europa: “Forever Hit”, care va avea loc pe Arena Națională și sunt foarte fericită pentru că acum voi fi și eu acolo cu Arya”, a declarat cântăreața. 

Misty și Keo sunt împreună de mai bine de 7 ani, iar fetița lor a venit pe lume în urmă cu trei ani și jumătate. Iubita lui Keo a mărturisit că sunt întrebați frecvent când va avea loc nunta, însă nu au stabilit nimic deocamdată.

“Oamenii mă presează foarte mult cu această întrebare și știu că de fapt țin la noi și vor să ne vadă și uniți prin acea căsătorie, care este una binecuvântată de Dumnezeu. Se va întâmpla. Nu am plănuit nimic, cu atât mai mult că a fost și această pandemie și mi-aș dori totuși să vină toți cei dragi mie. Și sunt destul de mulți pentru că eu provin dintr-o familie numeroasă”, a declarat Misty.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies