• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ministrul Sorin Cîmpeanu, recomandări împortante pentru începerea anului școlar 2021-2022

Ministrul Sorin Cîmpeanu, recomandări împortante pentru începerea anului școlar 2021-2022

Elevii vor reveni la școală luni, 13 septembrie. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost invitat în platoul Vorbește lumea și a oferit detalii despre noul an școlar.

“Cât voi fi ministru, voi face tot posibilul pentru ca activitatea în școli să se deruleze cu prezență fizică. În data de 13 septembrie, luni, toți elevii, și e vorba de 3 milioane de elevi, vor fi prezenți fizic la școală. Este un moment extrem de important! Fac excepție cele 11 localități. Este vorba de cinci localități în județul Satu-Mare, două în Arad, una în Sălaj, una în Dolj, una în Teleorman, în care rata de infectare a depășit 6 la mie. Momentul de referință este ziua de vineri a săptămânii precedente. Astăzi, vineri, se deschid scenariile pentru toată săptămâna viitoare”, a declarat ministrul Educației. 

Sorin Cîmpeanu a venit și cu precizări despre ceremonia de deschidere a anului școlar. Întrebat dacă ambii părinți pot să-și însoțească copilul la școală, ministrul a răspuns: “recomandarea este să nu, dar este permis. Trebuie văzută situația din fiecare școală și spațiile pe care le au la dispoziție pentru organizarea acestor ceremonii.”

Mai multe declarații ale ministrului în materialul VIDEO de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni