• PRO TV
  • Mihai Petre: "Daca stiam ca urmeaza momentul asta in emisiune, nu dadeam niciun 10 pana acum". Ce a facut Pepe de a reusit sa il impresioneze atat de tare

Mihai Petre: "Daca stiam ca urmeaza momentul asta in emisiune, nu dadeam niciun 10 pana acum". Ce a facut Pepe de a reusit sa il impresioneze atat de tare

Mihai Petre:<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> "Daca stiam ca urmeaza momentul asta in emisiune, nu dadeam niciun 10 pana acum".</span> Ce a facut Pepe de a reusit sa il impresioneze atat de tare

Pepe a cantat live in timp ce a dansat flamenco alaturi de Andreea Toma.

"Nu exista nota pentru ce ati facut voi acolo, nu va dati seama cat de frumos a fost acest moment" a declarat Wilmark in ropote de aplauze.

"Daca stiam ca urmeaza momentul asta in emisiune, nu dadeam niciun 10 pana acum, desi eu nu ma grabesc sa dau nota asta. A fost cel mai bun moment din editia asta", a completat Mihai Petre foarte emotionat si impresionat de acest dans.

Pepe si Andreea Toma, una dintre cele mai apreciate perechi din acest sezon al doisprezecelea al emisiunii Dansez pentru tine, a obtinut si ea un loc important pe podium, reusind sa intre in posesia premiului de 15.000 de euro corespunzator locului al treilea si a inca 3.000 de euro oferiti din partea juriului si a echipei ProTV. Cu 18.000 de euro, visul Andreei se poate considera implinit.

De altfel, toate cazurile pentru care au luptat cele 8 perechi din acest sezon si-au gasit implinirea in aceasta ultima editie, cand sponsorii emisiunii le-au oferit premii substantiale tuturor perechilor care s-au aflat in concurs. Astfel, pe langa cei 1.500 de euro pe care i-au primit cand au parasit competitia, in ultima editie a celui de-al doisprezecelea sezon Roxana Voina si Mircea Solcanu au primit 8000 de euro, Cornelia Condeescu si Alex Piscunov 13.500 de euro, Ovidiu Danci si Aylin Cadar 14.000 de euro, Alexandra Maresi si Daniel Nitoiu 11.000 de euro, iar Paul Paduraru si Andreea Ibacka 11.000 de euro.

La finalul serii, peste 160.000 de euro s-au impartit vineri oamenilor si familiilor care au demonstrat in acest sezon ca merita sa aiba o zi de maine cu soare si multe zambete.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni