• PRO TV
  • Mihaela Tatu se reintoarce in televiziune la Ferma vedetelor

Mihaela Tatu se reintoarce in televiziune la Ferma vedetelor

Mihaela Tatu se reintoarce in televiziune la Ferma vedetelor

Din 13 februarie, de la ora 20:00, cel mai tare reality-show, Ferma vedetelor, va da startul unei competitii aprige pentru 6 perechi de vedete ce vor intra in cursa pentru titlul de Fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro. 

Pe langa mult-temutul Nea Rata, care are grija sa transforme vedetele in fermieri adevarati, Monica Barladeanu, carismatica prezentatoare, care are grija sa le asculte problemele si sa ii ajute sa treaca peste momentele grele, va intra in Ferma vedetelor si Mihaela Tatu!

Mihaela Tatu va fi negustoarea fermei si va avea un rol foarte important - le va aduce concurentilor produse in ferma, se va targui cu ei si le va aduce un pic de confort in ferma, dar pe bani! Mihaela se va transforma in Marioara cea apriga cu aspiratii mari.

De ceva vreme astept inagurarea Fermei vedetelor si in casele voastre. Acest proiect mi-a adus indeplinirea uneia dintre dorinte - aceea de a vedea cum se descurca oameni dragi mie intr-un “autentic” reality-show. Mai mult decat atat, mi-a fost satisfacut spritul ludic pentru ca mi-a dat posibilitatea sa ma joc si sa joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-as dori ar fi sa nu care cumva sa pierdeti vreo intalnire cu Ferma Vedetelor pentru ca nicio zi nu seamana una cu cealalta. Apoi, sunteti norocosi - aveti posibilitatea sa vedeti vedete in ipostaze inedite, decurcandu-se in situatii limita. Va astept sa faceti cunostinta cu Marioara si sa vedeti cu ochii vostri cat de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu.

Sezonul acesta tensiunile, distractia si umorul vor fi la dublu, iar munca la greu!

Prin ce peripetii vor trece cele 6 perechi de vedete in drumul lor catre ferma, ce suprize ii vor intampina, dar si cum vor reactiona in fata realitatii dure, ramane de vazut din 13 februarie, de la ora 20:00, numai la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni