• PRO TV
  • Meghan Markle, surprinsă în timp ce-și plimba cățelul în jurul Palatului Kensington

Meghan Markle, surprinsă în timp ce-și plimba cățelul în jurul Palatului Kensington

Meghan Markle, surprinsă în timp ce-și plimba cățelul în jurul Palatului Kensington

  Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost zărită plimbându-și cățelul în jurul Palatului Kensington și, aparent, a și făcut curățenie după ce acesta și-a satisfăcut nevoile fiziologice.

Lisa Petrillo, reporter pentru CBS Miami, a postat imaginea pe Twitter, declarând entuziastă: ”Nu am văzut ceva mai drăguț”. 

Foto: Getty, Twitter

Citește și: Secretul lui Meghan Markle a fost dezvăluit. Ce truc folosește pentru a fi mereu sexy în fața camerelor foto 

”Incredibil, dar plimbându-mă prin fața palatului Kensington, am văzut această femeie frumoasă, cu un aer familiar, chiar în fața locuinței în care trăiesc Harry și Meghan. Meghan!? Câinele ei își făcea treburile. Nu am văzut ceva mai drăguț”, a comentat aceasta sub fotografia postată, remarcând în hashtag că prințesele strâng și ele după câinii lor.

Fotografia o înfățișează pe Ducesa de Sussex îmbrăcată leger, cu o jachetă neagră, pantaloni, pantofi de spor și șapcă de baseball, în timp ce ține lesa cățelului. 

Pasiunea pentru cățeluși a lui Meghan este renumită. Ducesa are un beagle pe nume Guy, pe care l-a adoptat pe vremea când trăia în Toronto. Pe acesta la adus cu ea la Palatul Kesington, în toamna trecută, când s-a mutat în Marea Britanie. 

Înainte de nunta regală, Guy a fost fotografiat ajungând la Castelul Windsor în mare stil, stând cuminte în mașină, alături de Regină.

Conform revistei People, Meghan și Harry și-au extins în vara aceasta familia, adoptând un alt cățel, un labrador pe nume Oz.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni