• PRO TV
  • Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul, cu o ținută extrem de îndrăzneață

Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul, cu o ținută extrem de îndrăzneață

Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul, cu o ținută extrem de îndrăzneață

Aflată în turneu, alături de soțul ei, prințul Harry, Meghan Markle a încălcat, din nou, protocolul regal.

În weekend, Palatul Kensington a anunțat că Meghan, care este gravidă în patru luni, va lua o pauză de câteva zile de la programul încărcat pe care îl presupune turneul.

Citește și: Motivul pentru care Prințul William și Ducesa Kate nu vor putea fi nașii copilului lui Meghan și Harry

Astfel, după ce prințul Harry a participat la câteva angajamente solo pe Insula Fraser, Meghan a apărut din nou la brațul lui pentru o întâlnire cu localnicii.

Meghan (37 de ani) a purtat o rochie de la brandul american Reformation, care i-a lăsat la vedere umerii, dar și picioarele. Ținuta, în dungi albe și gri, cu o crăpătură îndrăzneață pe coapsă, accentuată de un nasture, costă 218 dolari și este deja sold out, conform publicației People.com.

”Meghan a reușit să încalce toate regulile regale cu această apariție!”, au comentat fanii Ducesei de Sussex pe Twitter. 

Ducesa de Sussex și-a accesorizat rochia maxi cu sandalele sale favorite, de la Sarah Flint, pe care le-a mai purtat în cel puțin șapte ocazii, și cu ochelari de soare Karen Walker (care sunt, de asemenea, sold out). 

Deși impresionantă, rochia a dezvăluit prea mult, în special în momentul în care Ducesa s-a aplecat pentru a saluta copiii din mulțime.

 

Și cumnata lui Meghan, Kate Middleton, a purtat, ocazional, rochii cu crăpătură pe picior. La premiera din 2016 a filmului ”A Street Cat Named Bob”, aceasta a apărut cu o ținută despicată ușor pe coapsă.

Rochia lui Meghan amintește de ținuta transparentă a prințesei Diana, din 1980, când aceasta era la începutul relației cu Prințul Charles. A fost prima fotografie care a imortalizat un faux pas regal.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni