• PRO TV
  • Megan Fox l-a prezentat pe Machine Gun Kelly copiilor ei. Cum a decurs prima întâlnire

Megan Fox l-a prezentat pe Machine Gun Kelly copiilor ei. Cum a decurs prima întâlnire

Megan Fox l-a prezentat pe Machine Gun Kelly copiilor ei. Cum a decurs prima întâlnire

Megan Fox a mai făcut un pas în oficializarea relației cu rapperul Machine Gun Kelly. Actrița l-a dus acasă pe iubitul ei, pentru prima dată, și l-a prezentat celor 3 copii ai ei.

Lucrurile se aranjează pentru Megan Fox (34 de ani) după despărțirea de Brian Austin Green. Actrița și-a dus iubitul acasă și l-a prezentat copiilor pe care îi are cu fostul soț. Un apropiat al actriței a dezvăluit că Megan face un nou pas în relația cu Machine Gun Kelly și a vrut ca cei mici să știe că mama lor are intenții serioase cu un alt bărbat decât tatăl lor.

Recent, el (Machine Gun Kelly – n.red.) i-a întâlnit pentru prima oară pe copiii ei. Megan s-a gândit că a fost un pas natural, de vreme ce relația lor devine din ce mai serioasă. Sunt într-o relație serioasă, nu e doar un flirt. Plănuiesc să aibă un viitor împreună”, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

Megan Fox are trei băieți cu fostul soț, Brian Austin Green. Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (6 ani) și Journey River (3 ani) l-au primit bine pe iubitul mamei lor.

Machine Gun Kell s-a declarat îndrăgostit nebunește de iubita lui, pe care o consideră prima lui mare dragoste.

Aceasta a fost prima mea experiență în care m-am deschis în fața dragostei și chestii de genul ăsta. Cu siguranță nu am fost făcut să cred că așa ceva chiar există”, a dezvăluit rapperul, acum o lună, într-un interviu cu realizatorul radio Howard Stern.

Machine Gun Kelly a dezvăluit în această vară că are o relație cu Megan Fox, însă fotografii cu ei doi în ipostaze tandre au apărut încă din luna mai. Reacția l-a obligat pe Brian Austin Green să recunoască despărțirea de soția sa, după 10 ani de mariaj.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Învață cele mai populare dansuri de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni