• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef - cel mai bun show culinar de divertisment, din 9 septembrie la PRO TV!

MasterChef - cel mai bun show culinar de divertisment, din 9 septembrie la PRO TV!

MasterChef - cel mai bun show culinar de divertisment, din 9 septembrie la PRO TV!

Cel mai bun show culinar de divertisment din lume este în această toamnă la PRO TV și începe luni, 9 septembrie, la ora 22:30. MasterChef lansează cea mai mare competiție, iar concurenții sunt pregătiți să facă orice pentru a impresiona cei trei jurați. 

Oameni cu experiențe și caractere diferite, veniți din toate colțurile României, dar și din străinătate sunt pregătiți să-și demonstreze abilitățile, pasiunea și talentele.

Mizele sunt foarte mari, iar Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor decide soarta celor care au venit cu un singur vis: să obțină un șorț MasterChef.

Sunt doar 18 locuri în bucătăria MasterChef și, pentru a obține unul dintre ele, concurenții vor simți gustul competiției încă din momentul zero al audițiilor. Fără pasiune și determinare, concurenții nu vor putea înfrunta juriul. Lacrimi de fericire, râsete, dar și lacrimi de dezamăgire vor face parte din meniu.



Toți știu că doar unul singur poate obține titlul de MasterChef România 2019 și marele premiu de 50.000 euro.

“Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima mușcătură. Asta este ceea ce caut: concurenți care vor crea gustul suprem”, a declarat Cosmin Tudoran.

Luni, 9 septembrie, de la 22:30, jurații sunt pregătiți să dea start competiției, numai la PRO TV!

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni