• PRO TV
  • Marius Moga și-a deschis studio pe roți! Cum a transformat un simplu autocar într-un studio

Marius Moga și-a deschis studio pe roți! Cum a transformat un simplu autocar într-un studio

Marius Moga și-a deschis studio pe roți! Cum a transformat un simplu autocar într-un studio

Premieră – Autocar transformat în studio muzical: Echipa DeMoga Music a lucrat în studioul mobil de la Untold cu peste 10 artiști internaționali din lineup-ul festivalului!

Untold, DeMoga Music și Visa a transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, parcat în inima festivalului Untold, în zona Artists Village. În cele patru zile de festival, peste 10 artiști internaționali din line-up-ul Untold au lucrat în studioul mobil împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music. 

În studioul mobil  s-au compus și produs piese non stop, pe toata perioada festivalului Untold, împreună cu Will Sparks, Justin Jesso, Danny Avila, Tom Novy, Dudu Faruk, Swanky Tunes, Nattali Rize, Manuel Riva, Jack Perry, Steff da Campo, Paul Damixie.



Artiștii au fost foarte inspirați și creativi în studioul muzical mobil, cu atât mai mult cu cât aceștia petrec foarte mult timp în turnee și ajung foarte rar să lucreze în studiouri. 



Artiștii care au participat la sesiuni în studioul mobil Untold Sessions by DeMoga Music, au lucrat cu producatorii si compozitorii DeMoga Music: Marius Moga, Ciprenko, Loredana Cavasdan, Irina Flow, Alex Parker, Mark Azekko, Florian Rus, Diana Rubinescu, Veo, Angelo Simonica, Zaia Sage si Marius Mirica (Narcotic Sound).  



Justin Jesso a lucrat în studioul Untold Sessions by DeMoga Music și a declarat faptul că sesiunea cu echipa DeMoga Music a fost una nebună și plină de inspiratie. Justin Jesso  interpretează hitul “Stargazing” împreună cu KYGO și are o nominalizare la premiile Latin Grammy, ca autor pe piesa no.1 “Vente Pa’ Ca”, care a adunat peste 1,4 miliarde de vizualizari pe YouTube, interpretată de Ricky Martin si Maluma.  

Will Sparks a mărturisit faptul că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcțional, amplasat chiar în incinta unui festival.  

Danny Avila a lucrat timp de câteva ore în studioul Untold Sessions by DeMoga Music și a mărturisit de asemenea că proiectul este o premieră și pentru el. Artistul este impresionat de numărul mare de activități dedicate artistilor, în incinta festivalului Untold. 

Pasionații de muzică au avut șansa de a câștiga una dintre cele 6 experiente zilnice în studioul Untold Sessions by DeMoga Music, în incinta festivalului Untold. În fiecare zi, norocoșii caștigători au vizitat studioul mobil DeMoga Music și chiar au înregistrat piese, aceștia mărturisind faptul că a fost cea mai tare experiență pe care au trăit-o vreodată, în incinta unui festival. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni