• PRO TV
  • Marius Crăciun şi Diana Belbiţă continuă să se vadă şi după Fermă! Ce spune Diana despre relaţia lor

Marius Crăciun şi Diana Belbiţă continuă să se vadă şi după Fermă! Ce spune Diana despre relaţia lor

Marius Crăciun şi Diana Belbiţă continuă să se vadă şi după Fermă! Ce spune Diana despre relaţia lor

Tânărul de 23 de ani, originar din Piteşti, devenit Fermierul Anului, a stat mai mult pe lângă Diana Belbiţă, în aşa fel încât să se glumească pe seama posibilităţii unei idile între cei doi.     

Tinerii s-au împrietenit mai ales în baza pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact. Diana Belbiţă e şi ea fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. Chiar dacă cei doi au ieşit din Fermă, fanii sunt în continuare curioşi ce se întâmplă între cei doi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primesc de zeci de ori pe zi intrebarea "Tu si Marius formati un cuplu?". Eu si @craciunmariuss pastram legatura si dupa #FERMA , asa cum mi se pare si normal. Nu o sa dau mai multe explicatii pentru ca lumea mereu vorbeste si critica. Asa ca daca e sau nu ceva intre noi, prefer sa fie doar pentru noi. #mylifemyrules

O postare distribuită de Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) pe



Ca să le răspundă, Diana a postat o fotografie făcută recent alături de Marius, în afara Fermei, dar şi un mesaj prin care nu exclude posibilitatea unei poveşti de iubire:
 
“Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea: «Tu și Marius formați un cuplu?». Eu și Marius păstrăm legătura și după FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi. #mylifemyrules”, a scris Diana Belbiță pe conturile sale de socializare.
 
Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, majoritatea fiind apreciative, de genul: 
 
“Sunteți superbi, vă stă bine împreună, să fiți fericiți!”


Pe PRO TV PLUS puteţi revedea momentele preferate din FERMA, UN NOU ÎNCEPUT:





Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni