• PRO TV
  • Marian Godină, mesaj categoric pentru cei care se împotrivesc să li se măsoare temperatura

Marian Godină, mesaj categoric pentru cei care se împotrivesc să li se măsoare temperatura

Marian Godină, mesaj categoric pentru cei care se împotrivesc să li se măsoare temperatura

În lumina controverselor cauzate de noile măsuri de protecție, precum măsurarea temperaturii la intrarea în locuri publice, Marian Godină a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj care a avut parte de zeci de mii de reacții și de o mulțime de mesaje.

Polițistul afirmă pe pagina de socializare:

“Poate sunã puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”
 




 
Mesajele primate în urma acestor cuvinte sunt de două feluri: cele care susțin ceea ce afirmă polițistul și cele care, prin diferite argumente, încearcă să îl contracareze. Iată câteva exemple:
 
“Domnule Godină, firmele de pază care exploatează acești oameni, sunt deținute în proporție de 99 %, de foști polițiști, ieșiți la pensie la 45 - 50 de ani, din cauza muncii grele... Și care sunt aserviți clasei politice, altfel nu ar primi autorizație de funcționare.”

“Ce vorbesti? Serios? Daca nu va place magazinul si sefii care il conduc,nnu sunteti obligat sa faceti cumpăraturile acolo! Ca sa mergi si sa faci scandal ca ți se ia temperatura ,arata ce lipsă de bun simt ai sau...ai băgat niste bănuți în buzunar...”

Marian Godină a devenit cunoscut pentru cărțile publicate, dar și pentru mesajele controversate scrise pe pagina sa, care, într-un fel sau altul, trăgeau un semnal de alarmă. Cel mai recent făcea referire şeful Poliţiei Oraşului Popeşti-Leordeni, care, potrivit lui Godină, îi presa pe agenții de circulație să dea mai multe amenzi.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"-SEZONUL 2




FOTO: SHUTTERSTOCK

            FACEBOOK MARIAN GODINĂ

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni