• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Managerul unui lanț hotelier din România învață lecția răbdării și a toleranței la Șef sub acoperire

Managerul unui lanț hotelier din România învață lecția răbdării și a toleranței la Șef sub acoperire

Managerul unui lanț hotelier din România învață lecția răbdării și a toleranței la Șef sub acoperire

Phoenicia este viața lui, un vis devenit realitate inspirat de valorile și principiile familiei lui. Maissam Murad, unul dintre managerii lanțului hotelier creat în 1996, intră sub acoperire în propria companie în această săptămână.

Este tânăr, energic și vrea să învețe toate secretele industriei ospitalității. Scopul: să ajungă la inima clienților săi. Maissam Murad (33 de ani) a acceptat să intre sub acoperire în compania pe care o conduce pentru a afla direct de la sursă ce funcționează bine și ce măsuri trebuie să ia pentru a îndrepta lucrurile.

„La un moment dat, despre probleme aș fi aflat, dar cu siguranță nu într-un stadiu incipient, ci în momentul când lucrurile ar fi fost mult mai grave. Cât despre povești, având extrem de mulți angajați, sunt sigur că nu aflam sau poate aș fi auzit doar frânturi de poveste, însă fără a simți aceeași emoție ca atunci când interacționezi direct cu oamenii respectivi”, și-a justificat managerul alegerea de a renunța la confortul biroului pentru a coborî printre angajați.
 
 
Cu o identitate total schimbată, șeful sub acoperire va lucra cot la cot cu subalternii săi pentru a afla de la ei lucrurile care îi scapă. Dându-se drept Rashad Eid, un imigrant libanez cu mamă din România care își caută de muncă, directorul Phoenicia Hotels va face o serie de activități cu care nu era obișnuit.
 
Intră în comunitatea noastră de Facebook ca să afli tot ce e nou!
 
Maissam Murad dezvăluie că experiența Șef sub acoperire și personajul său l-au făcut să vadă anumite lucruri cu alți ochi. 
 
„Am învățat lecția răbdării, a toleranței și a înțelegerii. Când te izbești de realitatea din teren îți dai seama că, poate, uneori nu ai reușit să apreciezi anumite aspecte așa cum trebuie.”

 
Cum s-a descurcat șeful Phoenicia Hotels în ipostaza de angajat veți putea vedea joi, 7 noiembrie 2019, de la ora 21:30, în ediția a 8-a a emisunii Șef sub acoperire.
 
Emisiunea ta preferată este disponibilă gratuit și integral pe PROTVPlus.ro.

 
Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni